Celine Dion, fotografie inedită alături de cei trei băieți ai săi

Celine Dion și-a surprins fanii de sărbători publicând o fotografie inedită alături de cei trei băieți ai săi, René-Charles, Nelson și Eddy.

Celine Dion, fotografie inedită alături de cei trei băieți ai săi

Celine Dion este una dintre artistele care nu împărtășește prea des imagini alături de copiii săi. Însă, de data asta, cu ocazia sărbătorilor, și-a luat prin surprindere fanii și a făcut publică o imagine rară cu ei.

Celine Dion a publicat pe Instagram o fotografie cu cei trei băieți ai săi, René-Charles, Nelson și Eddy. Cu toții sunt îmbrăcați în pijamale asortate, iar în spatele lor se poate observa un impresionant brad de Crăciun. „Fie ca aceste sărbători să vă aducă tuturor daruri pline de dragoste, pace, sănătate şi promisiunea unor zile mai luminoase în anul care vine!”, a scris Celine Dion alături de imaginea cu băieții săi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)


În luna octombrie, artista în vârstă de 52 de ani a publicat o serie de fotografii cu gemenii săi, Nelson și Eddy, care au împlinit 10 ani. Celine a scris un mesaj emoționant, în care îl aduce în discuție și pe regretatul său soț, Rene Angélil, care a murit în ianuarie 2016 la vârsta de 73 de ani, fiind bolnav de cancer. „Nelson și Eddy, ați adus atât de multă bucurie, dragoste și veselie în viața noastră în ultimii 10 ani. Mă faceți pe mine, fratele vostru mai mare și pe tatăl vostru, care sigur vă veghează, atât de mândri. La mulți ani, băieții mei frumoși. Vă iubim foarte mult”, a fost mesajul scris de Celine Dion.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Celine Dion și René Angélil au fost căsătoriți timp de 22 de ani, înainte ca acesta să moară în 2016 la 73 de ani. Artista l-a cunoscut pe René Angélil când avea doar 12 ani, iar el avea 38 de ani. Fratele ei i-a trimis lui René, producător muzical și manager, un demo cu Celine în timp ce cânta, iar relația lor a început atunci când ea avea 19 ani, iar René avea 45.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cei doi s-au căsătorit în 1994. Artista are trei copii din căsătoria cu René – gemenii Eddy și Nelson, în vârstă de 10 ani, și René-Charles, în vârstă de 19 ani. René a fost diagnosticat cu cancer la gât în 1999, iar atunci s-a vindecat. În 2013 René s-a operat din nou de cancer, însă a murit în ianuarie 2016.

În luna ianuarie a anului 2020, Celine Dion i-a adus un omagiu regretatului său soț. Artista a publicat atunci o imagine cu René Angélil ținând în brațe un cățeluș, alături de mesajul: „Nu trece nicio zi în care să nu mă gândesc la frumosul tău zâmbet. Ne este dor de tine, îți mulțumim că ne veghezi, dragostea mea. Te iubesc. Céline xx…”

Citește și:
Andreea Marin face mărturisiri sincere despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video