Cel mai BINE îmbrăcate vedete de la premiile Oscar 2020

Iată că a venit momentul să descoperim care au fost cel mai bine îmbrăcate vedete de la decernarea premiilor Oscar 2020!

Cel mai important covor roșu al anului s-a desfășurat aseară în Los Angeles cu ocazia decernării premiilor Oscar 2020! Lista câștigătorilor celebrului trofeu o cunoști deja, acum este timpul să descoperi cine a luat premiu pentru cele mai reușite ținute ale serii!

1. Natalie Portman


Ambasadoarea casei Dior poartă evident o creație semnată de casa de modă pariziană și reușește să bifeze toate elementele-cheie pentru o apariție de succes în 2020, capa și look-ul natural inclusiv!

2. Lily Aldridge

Ținuta Ralph Lauren purtată de celebrul model este o doză de aer proaspăt în marea de rochii de seară. Rochia albă relativ simplă este perfect pusă în scenă de coafura naturală și cele două accente de roșu, trandafirul și rujul.

3. Penelope Cruz

Actrița se numără printre puținele prezențe care se ridică mereu la înălțimea așteptărilor în ceea ce privește o ținută demnă de covorul roșu al premiilor Oscar. De data aceasta actrița a purtat o rochie din arhiva Chanel semnată de Karl Lagerfeld, care evocă spiritul spaniol, canalizat perfect de Penelope Cruz.

4. Billy Porter

Billy Porter este una din acele prezențe care mereu impresionează prin alegerile stilistice. Acesta nu a dezamăgit nici de această dată într-o ținută Giles Deacon, reușind chiar să le eclipseze pe multe din cele mai importante actrițe prezente la eveniment.

CONȚINUT VIDEO ELLE

5. Renee Zellweger

Simplă, dar elegantă și statuară – acestea sunt cele mai importante atribute ale look-ului ales de Renee Zellweger pentru premiile Oscar 2020, opțiune punctată perfect de lipsa oricărui alt artificiu în ceea ce privește coafura și machiajul.

6. Charlize Theron

Același lucru este valabil și în cazul lui Charlize Theron, ținuta acesteia fiind yang-ul yin-ului purtat de Renee Zellweger.

7. Janelle Monae

Mereu pregătită pentru un risc vestimentar, actrița a impresionat de data aceasta cu un ansamblu Ralph Lauren, glugă inclusiv, care s-a dovedit a fi o idee ieșită din tipare și de mare succes.

8. Adam Driver și Joanne Tucker

Cei doi reprezintă cu siguranță cel mai bine îmbrăcat cuplu de la premiile Oscar 2020, dovedind încă o dată că, uneori, rețeta clasică este cea mai inspirată!

9. Saoirse Ronan

Pe noi ne-a convins aerul diafan al acestei rochii customizate semnată Gucci, în care elementele-cheie sunt culorile atipice și volanul care dă o notă specială acestei rochii aparent simple.

10. Rooney Mara

Rooney Mara nu se dezice nici de această dată de stilul ei dark-goth, optând pentru o ținută Alexander McQueen care pune perfect accentul pe stilul ei inconfundabil. A se nota din nou machiajul discret și coafura extrem de simplă, accente de beauty care au dominat covorul roșu al premiilor Oscar 2020!

Citește și:
Premiile Oscar 2020: Cele mai HOT cupluri

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video