Ce semnificație aparte are noul tatuaj al Angelinei Jolie

Angelina Jolie și-a tatuat pe mână un citat celebru al omului de știință Galileo Galilei.

Ce semnificație aparte are noul tatuaj al Angelinei Jolie

Angelina Jolie și-a sărbătorit recent ziua de naștere la New York, alături de cei șase copii ai săi și a fost surprinsă de către paparazzi pe străzile orașului, iar un detaliu a atras atenția tuturor. Este vorba de cel mai recent tatuaj al Angelinei, un citat ce îi apartine omului de știință Galileo Galilei.

„Eppur si muove” și-a tatuat actrița pe mână. În 1633, Galilei a fost acuzat de erezie pentru că a afirmat că Pământul nu se află în centrul Universului și că se învârte în jurul Soarelui. Potrivit legendei, când Biserica catolică i-a cerut să își retragă afirmația, acesta ar fi răspuns: „Și totuși se învârte”.

Angelina are o colecție impresionată de tatuaje, multe dintre ele având ca sursă de inspirație călătoriile sale, misiunile de voluntariat pe care le-a făcut sau chiar copiii ei.

Vacanța Angelinei Jolie la New York a stârnit o adevărată controversă, iar asta s-a datorat vizitei pe care actrița i-a făcut-o fostului său soț, Jonny Lee Miller. Aceasta a fost văzută  intrând în clădirea în care locuiește actorul britanic, având în mână o sticlă de vin.  Actrița a părăsit locuința lui Miller trei ore mai târziu. Ulterior, ea a revenit acasă la Miller, însoțită de fiul ei, Pax.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Angelina și Jonny s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 25 de ani, în timp ce filmau împreună pelicula Hackers. S-au îndrăgostit, iar un an mai târziu, în 1996, s-au și căsătorit. Relația lor nu a durat însă prea mult, cei doi anunțându-și despărțirea în septembrie 1997. Cu toate acestea, divorțul s-a finalizat în 1999.

În ciuda despărțirii, cei doi au rămas extrem de apropiați, Angelina mărturisind că au avut o relație frumoasă și plină de iubire.

„Eu și Jonny nu ne-am certat niciodată și nu ne-am rănit. Chiar mi-am dorit să fiu soția lui”, spunea în urmă cu mai mult timp actrița, potrivit The Mirror.

În plus, într-un interviu acordat revistei B, Jolie a mărturisit că divorțul de Miller a fost „probabil cea mai mare prostie pe care am făcut-o vreodată”.

Citește și:
Imagini speciale cu actorii din „Liceenii”. Cum arată astăzi protagoniștii

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video