Ce părere are Bradley Cooper despre relația Irinei Shayk cu Kanye West

Bradley Cooper își dorește ca relația modelului Irina Shayk cu Kanye West „să se termine rapid” pentru binele fiicei sale, Lea.

Ce părere are Bradley Cooper despre relația Irinei Shayk cu Kanye West

Bradley Cooper nu pare tocmai încântat de noua relație a fostei sale partenere, Irina Shayk. Și asta nu fiindcă nu și-ar dori ca modelul să își refacă viața amoroasă, ci fiindcă îi e teamă că Lea, copilul pe care îl are cu Shayk, va fi afectată de relația mamei sale cu Kanye West.

„E doar o chestiune de timp până când toată această tevatură se va năpusti asupra fiicei sale, Lea. Bradley e foarte protector cu fiica lui. Se bucură că Irina are o relație. Ce nu îl bucură este persoana cu care are o relație. Urăște toată publicitatea de care aceasta are parte și pe care va continua să o primească fiindcă e cu Kanye.”, a declarat un apropiat al actorului pentru In Touch.

Potrivit acestuia, Bradley nu vrea ca fiica sa să fie expusă și încearcă să o țină departe de ochii presei sau ai publicului.

„Bradley știe mai bine ca oricine cum o relație cu o celebritate poate scăpa de sub control. Prietenia sa cu Lady Gaga este exemplul perfect. Bradley era deja preocupat de faptul că Lea începe să fie recunoscută și etichetată drept fiica lui și a Irinei. Dar acum, cu Kanye, este un cu totul alt nivel de celebritate. Nu își dorește asta pentru Lea.”, a concluzionat sursa, potrivit In Touch.

Recent, Kanye West și Irina Shayk au fost surprinși de paparazzi în Franța, unde au sărbătorit ziua de naștere a rapper-ului, care a împlinit 44 de ani.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Deși din imagini nu se poate spune cu siguranță că Kanye West și Irina Shayk formează un cuplu, mai multe surse apropiate celor doi au făcut deja declarații presei despre relația acestora. „Irina și Kanye sunt împreună. Momentan este ceva casual, însă se simt foarte atrași unul de celălalt. Sunt împreună de câteva săptămâni bune”, a declarat o sursă citată de Pagesix.

Supermodelul rus și rapperul american s-au cunoscut, cel mai probabil, în 2010, când Shayk a interpretat un înger în videoclipul piesei Power, de pe albumul de mare succes My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Doi ani mai târziu, Shayk a defilat pentru West, care abia își descoperise veleitățile de designer, la Paris Fashion Week.

În ceea ce privește relația Irinei cu Bradley Cooper, aceștia au fost văzuți pentru prima dată împreună în primăvara lui 2015. Iar doi ani mai târziu, în 2017, cei doi au deveniți părinți. Relația lor a mai durat apoi încă alți doi ani, în iunie 2019 cei doi confirmând că nu mai formează un cuplu.

Citește și:
Zvonurile se confirmă! Kanye West și Irina Shayk formează un cuplu. PRIMELE IMAGINI cu ei împreună

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video