Ce destinație de vacanță au ales Ducii de Cambridge 

Ducii de Cambridge își petrec vacanța de vară alături de cei trei copii ai lor în Insulele Scilly.

Ce destinație de vacanță au ales Ducii de Cambridge 

Kate Middleton și Prințul William se bucură de zilele de vară, petrecându-și timpul alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în Insulele Scilly. Nu este pentru prima oară când familia regală alege această destinație, anul trecut, cei cinci vizitând arhipeleagul în exact aceeași perioadă. Dacă în 2020 Ducii de Cambridge au optat pentru Insula Tresco, anul acesta, presa încă nu a reușit să afle care este destinația finală a familiei.

Locul are o semnificație aparte pentru cei doi. În copilărie, Prințul William își petrecea aici vacanțele alături de părinții săi, Prințesa Diana și Prințul Charles, dar și de fratele său, Prințul Harry. William a continuat tradiția, iar în 2016 a revizitat arhipeleagul alături de soția sa, Kate Middleton.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Recent, familia regală a sărbătorit ziua de naștere a Prințului George. Acesta a împlinit 8 ani, iar părinții săi au continuat o altă tradiție, aceea de a dezvălui publicului un nou portret al fiului lor realizat special pentru a marca această ocazie. Astfel, pe conturile de pe rețelele sociale ale ducilor de Cambridge a apărut un nou portret al celui care va deveni, la un moment dat, regele Marii Britanii. În fotografie, micul prinț stă pe capota unei mașini, îmbrăcat într-un tricou polo simplu, cu dungi, și zâmbește larg către cameră.

Motivul poate fi și acela că cea care îl fotografiază pe Prințul George este nimeni alta decât mama sa, Kate Middleton, care își ia foarte în serios hobby-ul de fotograf regal – aceasta a lansat recent și o carte cuprinzând imagini suprinse de ea.

Imaginea cu Prințul George pare să semnifice și o schimbare de stil vestimentar pentru acesta, dat fiind că a ajuns la vârsta la care nu va mai purta celebrii pantaloni scurți cu șosete până la genunchi, așa cum a făcut-o până acum la ocaziile oficiale.

Citește și:
Meghan Markle a dezvăluit în mod accidental prima imagine cu fiica sa, Lilibet

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video