Ce crede Prințul Charles despre recentele acuzații aduse fratelui său, Prințul Andrew

Moștenitorul tronului britanic este necăjit de situația în care se află Prințul Andrew, după acuzațiile de abuz sexual care i s-au adus.

Ce crede Prințul Charles despre recentele acuzații aduse fratelui său, Prințul Andrew

Prințul Charles consideră că acuzațiile recente de agresiune sexuală împotriva Prințului Andrew sunt o „problemă de nerezolvat”, care îl va împiedica pentru totdeauna pe fratele său să se întoarcă la viața publică, potrivit New York Post.

Al doilea născut al Reginei Elisabeta, în vârstă de 61 de ani, a fost demis din funcțiile regale în noiembrie 2019, după încercările sale dezastruoase de a-și justifica prietenia cu Jeffrey Epstein.

De atunci, Andrew a făcut eforturi pentru a-și relua atribuțiile și a reveni în viața publică, dar scandalul s-a intensificat săptămâna aceasta, când Virginia Roberts Giuffre l-a dat în judecată în New York. Prințul Andrew este acuzat că ar fi abuzat sexual de trei ori femeia care spune că a fost traficată pentru sex de Epstein. Aparent, Giuffre a fost împrumutată Prințului Andrew pentru relaţii intime de către Jeffrey Epstein pe vremea când era încă minoră, și a primit 15.000 de dolari de la Epstein pentru a întreține relații sexuale cu prințul la Londra.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Prințul Andrew a negat în repetate rânduri că ar fi întâlnit-o vreodată pe Virginia, una dintre acuzatoarele lui Epstein. Purtătorul de cuvânt al prințului nu a comentat însă noul proces care i-a fost intentat.

Charles „își iubește fratele și are capacitatea de a simți simpatie față de palmele și săgețile pe care le primește fratele său”, a declarat pentru Times of London o sursă apropiată prințului de Wales. „Cu toate acestea, va fi o daună la reputație de nedorit pentru instituție.”

„De mult a ajuns la concluzia că este probabil o problemă de nerezolvat”, au mai spus sursele apropiate lui Charles.

Prințul Andrew este în prezent la Balmoral unde mama sa, Regina Elisabeta a II-a, își petrece vacanța de vară. El a ajuns acolo la o zi de la primirea citației, însoțit de fosta lui soție, Sarah Ferguson.  

Citește și:
Noi detalii despre relația dintre Prințesa Charlene și soțul ei, Prințul Albert de Monaco, au ieșit acum la iveală

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video