Câți bani au primit Prințul Harry și Meghan Markle în urma interviului cu Oprah Winfrey

Au fost Ducii de Sussex plătiți să facă toate aceste mărturisiri șocante?

Câți bani au primit Prințul Harry și Meghan Markle în urma interviului cu Oprah Winfrey

Chiar dacă interviul Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey s-a dovedit a fi uimitor de spumos și de complex, Prințul Harry și Meghan Markle au mărturisit totul despre familia regală britanică pe gratis.

Mai exact, cuplul cu o avere estimată la 10 milioane de dolari nu a primit niciun ban în urma interviului cu mogulul de presă – în schimb, CBS ar fi plătit drepturi de autor și licențe în valoare de 7 milioane de dolari companiei lui Winfrey, Harpo Productions, care s-a ocupat de realizarea și producția controversatului interviu.

Ducele și Ducesa de Sussex au confirmat chiar la începutul materialului că nu au fost plătiți să stea de vorbă cu Oprah Winfrey.

Sursele de venit ale fostului cuplu regal au fost puse sub semnul întrebării de-a lungul emisiunii, cum era și de așteptat. Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, a mărturisit că, în urma deciziei de a părăsi familia regală și de a renunța la titluri și atribuții, cei doi nu au mai primit bani de la Palatul Buckingham – însă au reușit să facă față schimbării datorită moștenirii de la regretata sa mamă, Prințesa Diana.

„Fără acei bani, n-am fi reușit să facem asta”, a spus Harry, continuând să vorbească despre mama sa. „Cred că ar fi foarte furioasă să vadă cum s-a terminat totul. Dar în final, tot ce și-ar fi dorit vreodată pentru noi ar fi fost să fim fericiți. […] Cred că a anticipat totul. Și cu siguranță i-am simțit prezența pe parcursul întregului proces.'

Încă de când s-au mutat în Montecito, California, Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract în valoare de 100 de milioane de dolari cu Netflix și și-au lansat propriul podcast pe Spotify, Archewell Audio. De asemenea, cei doi primesc în jur de un milion de dolari pentru fiecare discurs ținut, după ce au semnat un contract de reprezentare cu o agenție de top, potrivit Page Six.

„Cea mai mare îngrijorare a mea a fost ca istoria să nu se repete”, a mărturisit Harry în interviul din 7 martie. „Sunt pur și simplu ușurat și fericit că pot sta aici vorbind cu tine alături de soția mea pentru că mi-e greu să-mi imaginez cum ar fi fost pentru ea [Prințesa Diana] să treacă de una singură prin toate astea cu mulți ani în urmă. […] Ne-a fost incredibil de greu amândurora, dar măcar ne-am avut unul pe celălalt.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Foștii Duci de Sussex au făcut niște dezvăluiri de-a dreptul șocante în interviul cu Oprah Winfrey transmis de CBS, amintind de zilele în care Meghan se gândea să își ia viața și acuzând atât reprezentanții Palatului Buckingham cât și presa britanică de rasism. Acum, atât Meghan Markle cât și Prințul Harry mărturisesc că se simt „împăcați” cu noua lor viață din California, urmând ca la vară să aducă pe lume al doilea (și ultimul, după spusele lor) copil, de data aceasta o fetiță.

Citește și:
Reacțiile Casei Regale după interviul incendiar acordat de Harry și Meghan Markle

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video