Câștigătorii ELLE New Media AWARDS 2021

Pentru al șaselea an consecutiv, ELLE a desemnat cele mai influente personalități din social media în cadrul galei ELLE New Media Awards, cel mai stylish eveniment dedicat comunității online.

Influencers, vedete, designeri, prieteni și colaboratori ai revistei, muzică bună, ținute de party reunite sub dress code-ul New Kids On The Block: iată ingredientele care au contribuit la succesul celei mai așteptate petreceri a sezonului, desfășurată la Clubul Diplomatic.

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvăluit publicului câștigătorii celor 10 categorii ELLE New Media AWARDS, votați în exclusivitate de public pe site-ul elle.ro.

Deea Codrea a câștigat premiul pentru cea mai influentă personalitate în zona de Fashion, iar trofeul pentru Lifestyle Influencer i-a revenit Ioanei Grama.

Cristina Ich a primit trofeul Best Celebrity, iar Andreea Balaban a fost desemnată Lifestyle vlogger-ul anului 2021.

Hai Hui în 2 (Andreea și Ionuț Chiper) a câștigat categoria Travel, iar Mihaela Sava (Prăjiturela) a primit pentru a treia oară trofeul pentru cel de cel mai bun blogger de Food, intrând astfel în Hall of Fame.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Sînziana Maria Iacob a primit trofeul pentru cel mai bun blogger de Beauty, în schimb ce titlul de Best Newcomer i-a revenit lui Nutakiki (Cristiana Nuță). Câștigătoarea la categoria categoria TIKTOK SPECIAL este Lorena Șerban, iar Aluziva (Alina Greavu) a primit trofeul pentru categoria Social.

Gazdele evenimentului au fost Roxana Voloșeniuc, redactor-șef ELLE România, și Maurice Munteanu, fashion editor ELLE România. Pe scenă a mai urcat Corina Sucarov, care a susținut un scurt recital,

Toţi cei prezenți s-au bucurat să fie alături de revista ELLE, acceptând fără rezerve provocarea redacției de a adopta ineditul dress-code „New Kids On The Block”. La reușita petrecerii au contribuit sponsorii și partenerii acestui eveniment: Sephora, L’Oréal Professionnel și Kérastase, glo™, Teilor, Cupio și Kinder, cărora le mulțumim mult pentru sprijin!

Citește și:
Vedete la ELLE New Media AWARDS 2021

Foto: Dumitru Angelescu, Dan Borzan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video