Vedete la ELLE New Media AWARDS 2021

Pentru al șaselea an consecutiv, ELLE a desemnat cele mai influente personalități din social media în cadrul galei ELLE New Media Awards, cel mai stylish eveniment dedicat comunității online.

Influencers, vedete, designeri, prieteni și colaboratori ai revistei, muzică bună, ținute de party reunite sub dress code-ul New Kids On The Block: iată ingredientele care au contribuit la succesul celei mai așteptate petreceri a sezonului, desfășurată la Clubul Diplomatic.

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvăluit publicului câștigătorii celor 10 categorii ELLE New Media AWARDS, votați în exclusivitate de public pe site-ul elle.ro.

Gazdele evenimentului sunt Roxana Voloșeniuc, redactor-șef ELLE România, și Maurice Munteanu, fashion editor ELLE România. Pe scenă a mai urcat Corina Sucarov, care a susținut un scurt recital,

Toţi cei prezenți s-au bucurat să fie alături de revista ELLE, acceptând fără rezerve provocarea redacției de a adopta ineditul dress-code „New Kids On The Block”. La reușita petrecerii au contribuit sponsorii și partenerii acestui eveniment: Sephora, L’Oréal Professionnel și Kérastase, glo™, Teilor, Cupio și Kinder, cărora le mulțumim mult pentru sprijin!

Citește și:
Cele mai frumoase rochii la Premiile Emmy 2021 (GALERIE FOTO)

Foto: Dumitru Angelescu, Dan Borzan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people