Care este motivul pentru care Thalia e criticată dur de fani

Thalia, cunoscuta cântăreață și actriță de origine mexicană, are parte de o serie de critici din partea fanilor. Care este motivul?

Care este motivul pentru care Thalia e criticată dur de fani

De departe, Thalia este cea mai cunoscută cântăreață și actriță de origine mexicană, iar drept dovadă o stau și rolurile din telenovele precum Maria Mercedes, Quinceañera, Marimar, Sarmana Maria și Rossalinda.

Thalia s-a confruntat de-a lungul anilor cu tot felul de controverse în privința operațiilor sale estetice și a fost acuzată că și-a scos două coaste pentru a avea talia mai subțire. Însă, fanii ei o acuză pe rețelele de socializare și că apelează în mod excesiv la Photoshop și filtre, încercând să atragă și mai mult atenția.

Cântăreața în vârstă de 49 de ani a încercat să trateze aceste acuzații apelând la simțul umorului, dacă stăm să ne gândim că în trecut, când a fost criticată virulent pentru posibila intervenție chirurgicală prin care și-a scos două coaste, Thalia a publicat o imagine cu câteva coaste într-un borcan, fiind de fapt o glumă. Același lucru a făcut și recent, cu un video de pe TikTok, prin care se amuză de aceste zvonuri și subliniază faptul că este autentică. „Mă distrez mult cu acest #tiktok pentru că oferă posibilitatea de a face lucruri de felul acesta. Autentică și originală din anii ’90. La un moment dat vă voi surprinde. Veți vedea”, a scris artista alături de acel video.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Thalia (@thalia)


În ceea ce privește modul în care Thalia reușește să se mențină în formă, ea a declarat în repetate rânduri că este disciplinată când vine vorba de o dietă sănătoasă și de exercițiile fizice.

De mai bine de 12 ani, Thalia se confruntă cu boala Lyme, fiind o infecție provocată de o bacterie purtată de căpușe. Cântăreața a dezvăluit în trecut greutățile prin care trece și durerile cu care se confruntă în fiecare zi. „Puțini ştiu că în fiecare dimineaţă mă trezesc cu o durere îngrozitoare care se extinde în tot corpul. Mă simt de parcă m-ar călca un autobuz. Este o afecțiune care îți afectează starea de spirit. Lupt împotriva bolii Lyme în fiecare oră a vieţii mele. Sunt unele zile în care mă simt mai bine, în altele mă simt cumplit.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Deși Thalia nu știe momentul exact în care a fost mușcată de o căpușă, ea crede că boala s-a declanșat în ultima parte a primei sale sarcini. „Disciplina mă ajută, împreună cu exercițiile fizice și o dietă sănătoasă. Menținerea unei atitudini pozitive și recunoștința alcătuiesc rețeta pentru a supraviețui acestei boli”, a declarat Thalia.

Citește și:
Imagini adorabile cu gemenii lui Jennifer Lopez. Emme și Max au împlinit 13 ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video