Ben Affleck, declarații inedite despre relația cu Jennifer Lopez

Ben Affleck trăiește cea mai frumoasă etapă a vieții sale, iar acest lucru i se datorează iubitei sale, Jennifer Lopez!

Ben Affleck, declarații inedite despre relația cu Jennifer Lopez

Deși Ben Affleck și Jennifer Lopez nu se sfiesc deloc să apară împreună în public și să se lase fotografiați în ipostaze tandre, lucrurile sunt complet diferite în ceea ce privește declarațiile pe care le fac cu privire la relația lor. Așa că, dezvăluirile pe care actorul în vârstă de 49 de ani le-a făcut recent au reușit să facă rapid înconjurul lumii.

Acesta a dezvăluit că este extrem de fericit în relația cu Jennifer Lopez și că traversează o perioadă extrem de bună a vieții sale.

„Sunt foarte fericit. E o perioadă foarte fericită din viața mea. Viața e bună.”, a spus Ben Affleck la premiera filmului „The Tender Bar'.

Aceasta a fost a doua declarație pe care actorul a făcut-o cu privire la relația sa. În urmă cu două săptămâni, într-un interviu acordat publicației Adweek, acesta a vorbit despre Jennifer Lopez, declarând că artista este o adevărată sursă de inspirație pentru oamenii din întreaga lume.

„Sunt șocat de efectul pe care Jennifer îl are asupra lumii. Eu, cel mai mult, pot face filme care să emoționeze lumea. Jennifer a inspirat grupuri masive de oameni să simtă că au roluri importante în această țară”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

El a mai adăugat: „Acesta este un efect pe care puțini oameni de-a lungul istoriei l-au avut, pe unii dintre ei nu îi voi cunoaște niciodată, dar există o persoană alături de care pot sta și o pot admira cu respect”.

Actorul și-a mai lăudat iubita pentru faptul că este un model pentru femeile de culoare și cele de origine latină din industria de showbiz din America. „Tot ceea ce vă pot spune este că am fost martor al modului în care ea inspiră lumea, am văzut femei de culoare care îi povestesc lui Jennifer ce exemplu este pentru ele, ca femeie puternică și ca femeie care a reușit în lumea afacerilor”.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre declarații privind relația cu Ben Affleck, Jennifer Lopez nu pare a fi dispusă să dea prea multe detalii. Vedeta a fost invitată online în cadrul emisiunii the Today show, iar Hoda Kotb, una dintre gazdele show-ului, a întrebat-o direct dacă fericirea care i se citește pe chip are vreo legătură cu actuala ei relație.

O adevărată profesionistă, Jennifer Lopez a evitat a da un răspuns, preferând să spună doar că „Sunt mereu fericită atunci când te văd pe tine, Hoda”, vorbind ulterior despre relansarea piesei sale „Love Makes the World Go Round” împreună cu Lin-Manuel Miranda.

Citește și:
Mereu îndrăgostiți: cum au sărbătorit soții Obama 29 de ani de căsnicie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video