Ashton Kutcher o acuză pe Mila Kunis de infidelitate

Ashton Kutcher mărturisește că soția sa, Mila Kunis, îl înșală cu… serialul Bridgerton.

Ashton Kutcher o acuză pe Mila Kunis de infidelitate

Serialul Bridgerton a devenit un real fenomen, cucerind milioane de oameni din întreaga lume. Printre aceștia se numără și Mila Kunis, pe care soțul său, Ashton Kutcher, chiar o acuză de infidelitate.

„Mă înșeli cu serialul ăsta”, a glumit actorul în timpul unui interviu acordat emsiunii Today with Hoda and Jenna.

Mila Kunis a mărturisit că este o fană a serialului și că și-a petrecut întreaga seară urmărind producția Netflix.

„Eram la episodul cinci, și cei care ați văzut serialul, știți ce se întâmplă în episodul cinci. Am stat trează până la miezul nopții. Îmi spuneam: ‘Ce se întâmplă în serialul ăsta?'”.

Actrița a povestit că la un moment dat, soțul său, Ashton, s-a trezit și a surprins-o urmărind în continuare serialul, iar scena pe care a văzut-o i-a ridicat semne de întrebare.

„Dormea profund, s-a trezit în mijlocul acțiunii episodului cinci, și știu că dezvălui prea multe, dar m-a întrebat: ‘Te uiți la un film porno?’. Era foarte confuz.”

Kutcher a adăugat că a fost destul de ciudat să se trezească cu o astfel de imagine.

„Se uita la serial în mijlocul nopții și nu știam ce se petrece. ‘E cineva cu noi în pat?’, m-am întrebat. A fost înfricoșător!”, a glumit actorul.

Iar Mila i-a răspuns: „Shhh, liniște, e o nuntă!”.

Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului That ’70s Show. Cei doi au început să se întâlnească abia după șase ani după ce serialul s-a terminat. Până să fie împreună, Mila a format un cuplu cu actorul Macaulay Culkin, iar Ashton Kutcher a fost căsătorit cu Demi Moore. Ashton și Demi s-au despărțit în 2011, iar un an mai târziu Ashton a depus actele de divorț. Abia după finalizarea divorțului, cei doi s-au întânit.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În 2014 s-au logodit, iar în 2015 s-au căsătorit în mare secret. Ashton și Mila au împreună doi copii, Wyatt Isabelle, în vârstă de 6 ani și Dimitri Portwood, în vârstă de 4 ani.

Citește și:
Modul amuzant în care Mila Kunis și Ashton Kutcher încearcă să își distreze copiii

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video