Mila Kunis vorbește despre povestea ei de dragoste cu Ashton Kutcher

Deși Mila Kunis și Ashton Kutcher au povestit cu mai multe ocazii despre parcursul vieții lor personale, de la colegi de platou la relația de cuplu, însă sunt încă multe detalii pe care nu le cunoaștem. Din fericire, Mila a dezvăluit câteva dintre ele în podcast-ul „WTF” al lui Marc Maron.

Mila Kunis vorbește despre povestea ei de dragoste cu Ashton Kutcher

„Am făcut un film numit „Friends with benefits'. El a făcut un film similar, intitulat „No Strings Attached'. Am trăit povestea acestor filme. Ne-am gândit „Hai să ne distrăm. Suntem amândoi singuri. Avem încredere unul în celălalt. Totul este perfect', a spus Mila în cadrul interviului.

După ce au fost prieteni cu beneficii timp de trei luni, Mila a fost cea care a început să aibă sentimente pentru Ashton. „I-am spus „Știi ceva, eu chiar țin la tine. Nu vreau să stric ceea ce avem așa că voi pleca înainte să se transforme în ceva mai mult de atât'. Iar el mi-a spus „Înțeleg'. În ziua următoare, a apărut la mine acasă și mi-a propus să mă mut cu el, iar eu am fost de acord'.

Cei doi actori au o căsnicie fericită și doi copii. Deși ambii sunt ocupați cu propriile cariere, și-au propus să respecte o regulă importantă – să-și mențină familia unită.

„Când am decis să ne întemeiem o familie, eu și Ashton am promis că nu vom sta departe unii de ceilalți. Așa că, în timpul în care el este la filmările show-ului (The Ranch), eu sunt în LA cu copiii. Dacă trebuie să joc într-un film, Ashton și copiii vin cu mine'.

În timpul conversației, Marc Maron a întrebat-o pe Mila Kunis despre fosta relație a lui Ashton Kutcher cu Demi Moore. „Au avut o relație normală. Aveau trei copii (din căsătoria anterioară a lui Demi cu Bruce Willis) de care trebuiau să aibă grijă. El era mai tânăr, dar chiar i-a iubit pe acei copii'.

Întrebată cum ar fi fost relația lor dacă ar fi hotărât să fie împreună încă de la filmările „That `70s Show', în care rolurilor lor formau un cuplu, Mila a răspuns că a vorbit cu Ashton despre acest lucru și au ajuns la concluzia că nu s-ar fi înțeles.

„Noi am vorbit despre această posibilitate și am ajuns la concluzia că persoanele care eram atunci nu ar fi putut fi niciodată împreună. Deși este păcat că am pierdut 20 de ani pe care i-am fi putut petrece unul lângă celălalt, nu am fi fost niciodată împreună dacă nu am fi trecut amandoi prin toate acele experiențe care ne-au format să devenim persoanele de astăzi', a adăugat Mila.

Citește și:
Mila Kunis și Ashton Kutcher trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people