Apropiații Prințesei Diana, „dezamăgiți” de cea mai recentă decizie luată de William și Harry

Prințul William și Printul Harry vor dezvălui săptămâna aceasta statuia realizată în cinstea mamei lor. Însă, mulți apropiați ai Prințesei Diana s-au arătat dezamăgiți de modul în care se va desfășura evenimentul.

Apropiații Prințesei Diana, „dezamăgiți” de cea mai recentă decizie luată de William și Harry

Joi, 1 iulie, Prințul William și Prințul Harry vor dezvălui la Palatul Kensington statuia realizată în cinstea mamei lor, Prințesa Diana. Data aleasă nu este una întâmplătoare, fiindcă în această zi Diana ar fi împlinit vârsta de 60 de ani.

Deși mulți se îndoiau că Prințul Harry va veni în Marea Britanie pentru acest eveniment, acesta a ajuns vineri în țara sa natală. Potrivit publicației Best Life, acesta stă la Frogmore Cottage, casa în care în care a locuit în trecut cu Meghan Markle. Momentan, Prințesa Eugenie și soțul său, Jack Brooksbank, locuiesc la Frogmore Cottage, însă aceștia s-au arătat bucuroși să îl găzduiască pe Harry, care, potrivit restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, este nevoit să se izoleze pentru câteva zile.

Inițial, William și Harry plănuiseră un eveniment grandios în cistea mamei lor, la care ar fi trebuit să participe peste 100 de persoane. Însă, potrivit unui comunicat oficial lansat vineri, numărul participanților va fi redus considerabil.Se pare că Elton John și David Furnish – care au făcut donații considerabile pentru acest proiect – au fost anunțați că un eveniment mai amplu pentru sărbătorirea Prințesei Diana va avea loc în luna septembrie.

Decizia de a reduce numărul invitaților se datorează restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, a prelungit măsurile de prevenție împotriva Covid-19, astfel încât, evenimentele în aer liber se pot desfășura doar în prezența a 30 de persoane.

„Cei doi prinți au lucrat din greu pentru a crea ceva care să onoreze contribuția pozitivă pe care mama lor a avut-o asupra lumii. Cu siguranță faptul că au fost nevoiți să reducă numărul invitaților la 30 a stârnit multe nemulțumiri. William și Harry nu au vrut asta, dar tot este dezamăgitor”, a declarat o sursă pentru Best Life.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Mai mulți apropiați ai Prințesei Diana s-au arătat dezamăgiți de această decizie, fiind mâhniți că nu vor mai putea participa la eveniment. „Am fost șocat la început. E foarte dezamăgitor, dar chiar nu au avut o altă alternativă”, a spus un prieten al Dianei.

„E o turnură de situație extrem de tristă, mai ales dacă luăm în calcul tot ce s-a întâmplat între William și Harry în ultimele 18 luni. Diana nu ar fi vrut niciodată ca băieții săi se îndepărteze unul de celălalt și, în calitate de prieten, pot să spun că toți cei care am iubit-o vrem să vedem o împăcare între cei doi. Mulți speram că revederea oamenilor care au însemnat ceva pentru mama lor îi va ajuta să treacă peste dispută”, a adăugat un alt prieten al Prințesei Diana.

Citește și:
Prințul William, extrem de îngrijorat de viitoarele dezvăluiri ale fratelui său, Harry

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video