Angelina Jolie dezvăluie cel mai important lucru pe care l-a învățat despre parenting de la mama sa

Actrița Angelina Jolie a vorbit într-un interviu despre mama ei, Marcheline Bertrand, și despre lecțiile pe care le-a învățat de la aceasta.

Angelina Jolie dezvăluie cel mai important lucru pe care l-a învățat despre parenting de la mama sa

Angelina Jolie a dat un interviu publicației The Sydney Morning Herald în acest weekend, și unul dintre subiectele abordate este influența pe care a avut-o mama ei asupra felului în care-și crește copiii. Actrița de 45 de ani a spus că a avut o mamă „blândă” și că, prin urmare, a încercat, la rândul ei, să-și trateze copiii cu aceeași tandrețe.

Marcheline Bertrand a murit în 2007, la 56 de ani, după o lungă bătălie cu cancerul ovarian. Decesul acesteia a determinat, în mare parte, decizia lui Jolie de a face o dublă mastectomie preventivă, despre care a scris pe larg în The New York Times, în 2013.

„Mama mea a fost foarte blândă,” a spus Angelina. „Pot fi multe lucruri în munca mea și în viață, dar sunt foarte caldă și blândă cu copiii mei.”

„Această bunătate și căldură sunt un fundament care este incredibil de important. Mi-a dat multe alte lucruri și mi-a oferit multe lecții,” a mai spus ea. „Dar dacă nu ai această bază, să te simți apreciat și în siguranță, atunci este greu ca oricare dintre celelalte mesaje sau lecții să ajungă la tine.”

Fosta soție a lui Brad Pitt a mai spus publicației australiene că a pus momentan pe pauză cariera pentru a se putea concentra pe creșterea celor șase copii ai săi.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) și gemenii Knox și Vivienne (12 ani) au revenit recent în centrul atenției odată cu noile complicații ale procesului de separare de Pitt, care a început în 2016 și continuă încă. Brad dorește o custodie de 50/50, în timp ce Angelina, care l-a acuzat de violență domestică, cere o custodie fizică completă.

Într-un interviu acordat 60 minutes în 2011, Angelina Jolie a spus despre Marcheline: „Nu voi fi niciodată o mamă la fel de bună ca ea. Voi face tot posibilul, dar nu cred că aș putea fi vreodată. Ea a fost harul întrupat, cea mai generoasă, iubitoare – este mai bună decât mine.”

Citește și:

Vedetele care au cele mai numeroase familii 

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video