Alec Baldwin, dat în judecată de familia regizoarei Halyna Hutchins

Alec Baldwin este dat în judecată de familia regizoarei Halyna Hutchins, directorul de imagine a filmului „Rust”. Actorul a împușcat-o din greșeală cu o armă de recuzită.

Alec Baldwin, dat în judecată de familia regizoarei Halyna Hutchins

Avocații familiei Halynei Hutchins au intentat marți o acțiune pentru moarte din culpă împotriva actorului Alec Baldwin. În același timp, aceștia au postat un filmuleț înfiorător care arată modul în care a ucis-o pe Halyna Hutchins, care lucra ca Director of Photography pentru pelicula „Rust”. Filmul animat ciudat, intitulat „Uciderea lui Halyna Hutchins pe platoul de filmare al lui „Rust”, folosește figurile generate de computer ale lui Baldwin și alții.

Alec Baldwin este dat în judecată pentru uciderea directorului de imagine Halyna Hutchins

Clipul include momentul în care vedeta a apăsat pe trăgaci, atunci când trebuia să fi fost un pistol de recuzită cu gloanțe albe. Baldwin este acuzat că a tras singurul glonț care a ucis-o pe Halyna, apoi a ieșit din corpul ei și l-a lovit pe regizorul Joel Souza în claviculă.

„Sunt mulți oameni vinovați, dar domnul Baldwin era persoana care ținea arma… dacă el nu ar fi tras, ea nu ar fi murit. El are o parte semnificativă de răspundere, dar există și altele, și despre asta va fi acest caz – evaluarea repartizării echitabile pentru oricine este responsabil pentru tragedie.”, a declarat avocatul familiei Hutchins, Brian Panish, la o conferință de presă la Los Angeles.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În timpul conferinței de presă, avocații familiei ei au arătat videoclipul de animație de aproape 10 minute. Acesta include un moment înfiorător care înfățișează glonțul care pătrunde prin pieptul lui Hutchins. Detaliile videoclipului fost terifiante și foarte explicite.

Filmarea explică faptul că există modalități simple de a afla dacă un glonț este activ înainte de a fi tras. Un glonț fals ar fi avut o gaură în el și ar fi scos un sunet specific. Avocații au susținut că Baldwin a refuzat instruirea cu arme despre cum să efectueze tragerile încrucișate, care era tipul de acțiune pe care trebuia să o facă.

Randi McGinn, un avocat din Albuquerque, care reprezintă și familia Hutchins, a spus că este încrezătoare că un juriu din New Mexico va putea înțelege complexitatea cazului. Acesta ar putea merge în judecată în termen de doi ani.

Citește și:
Andreea Bălan face dezvăluiri despre viața amoroasă: „Nu trebuie să cauți dragostea”

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video