Adevărul despre zvonurile privind revenirea lui Meghan Markle la cariera de actriță

Au existat mai multe zvonuri conform cărora Meghan Markle s-ar întoarce la cariera de actriță, însă acum aflăm dacă aceste speculații sunt adevărate sau nu.

Adevărul despre zvonurile privind revenirea lui Meghan Markle la cariera de actriță

Meghan Markle era o actriță cunoscută înainte de a deveni Ducesă de Sussex. Personajul ei, Rachel Zane, din serialul Suits a reușit să o facă celebră. Cu toate astea, Meghan a renunțat la cariera ei de actriță pentru a fi împreună cu Prințul Harry.

Apar tot mai multe zvonuri conform cărora Meghan Markle s-ar întoarce la cariera de actriță. Un tabloid a afirmat că Meghan și Harry s-ar îndrepta chiar către Hollywood, însă Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități, a dezvăluit că aceste speculații sunt false.

În decembrie 2019, publicația Woman’s Day susținea că Reese Witherspoon lucra alături de Meghan Markle pentru o emisiune TV. Reese era cea care își dorea ca Meghan să facă parte din proiectul respectiv. O presupusă sursă ar fi susținut că Reese Witherspoon ar fi întrebat-o pe Meghan dacă se pot întâlni pentru a discuta despre acest proiect. Prințul Harry și-ar fi susținut soția în condițiile în care acest proiect „nu intra în conflict cu îndatoririle lor regale.” O sursă apropiată lor a confirmat că povestea este falsă.

La începutul anului, publicația New Idea presupunea că Meghan Markle s-a întâlnit cu Tom Cruise pentru a-i cere ajutorul privind întoarcerea ei la Hollywood. Chiar dacă a existat și o fotografie cu ei împreună, prin care s-a încercat să se insinueze că s-ar întâmpla ceva între ei doi, și această informație este falsă. 

O lună mai târziu, revista Heat susținea că Jennifer Aniston și Angelina Jolie au vrut să o ajute pe Meghan Markle, cele două fiind nerăbdătoare să stea alături de Ducii de Sussex. O sursă a declarat că Meghan și Harry ar fi trebuit să aleagă între Jennifer și Angelina, cele două fiind rivale. Ideea că ele ar fi depus eforturi pentru a o ajuta pe Meghan în cariera de actriță nu este adevărată.

CONȚINUT VIDEO ELLE

New Idea a mai publicat și informația conform căreia Meghan ar fi încercat să îl „păcălească” pe Brad Pitt pentru a obține un rol într-un film. Și acest zvon s-a dovedit a fi fals deoarece înainte să fie cu Prințul Harry, Meghan avea o carieră în actorie. Încă nu există informații concrete care să ateste că Meghan s-ar reîntoarce la cariera de actriță, însă dacă acest lucru s-ar întâmpla, cu siguranță ar anunța public. 

Citește și
Jessica Mulroney se gândește să scrie o carte despre relația sa de prietenie cu Meghan Markle

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video