Adele are un iubit secret. Despre cine este vorba

Ce spun prietenii lui Adele despre iubirea ei secretă.

Adele are un iubit secret. Despre cine este vorba

La Hollywood au circulat o vreme zvonuri că Adele are o nouă relație și că alesul este Bradley Cooper, care i-a fost prezentat cântăreței de nimeni alta decât prietena lor comună, Lady Gaga.

Dar, după cum dezvăluie publicația Closer, prietenii lui Adele neagă informația. În schimb, aceștia au spus că artista britanică a găsit consolare și afecțiunea de care avea nevoie după divorț în brațele unui prieten din copilărie.

În aprilie 2019, Adele și-a anunțat surprinzătoarea despărțire de CEO-ul Simon Konecki, cu care are un fiu de opt ani, Angelo. Divorțul a fost finalizat abia luna trecută, iar cei doi împart custodia copilului. „Fiul ei înseamnă totul pentru ea. Întreaga ei viață se învârte în jurul lui”, a dezvăluit o sursă apropiată lui Adele pentru site-ul People.

Cunoscută pentru discreția ei – s-a căsătorit în secret în 2018 și vorbește extrem de rar despre viața ei personală -, nu e deloc suprinzător ca Adele să prefere o relație cu cineva care nu are nicio legătură cu showbiz-ul.

„Adele este topită și, deși dorește să țină secret numele lui, nu și-a ascuns noua fericire de familie și prieteni,” a declarat o sursă pentru Closer. „Povestea de dragoste s-a înfiripat din senin, când Adele a venit acasă, la Londra, anul trecut, pe fondul relaxării restricțiilor de deplasare. Amiciția lor a luat o întorsătură neașteptată după o noapte de alcoolizare cu prieteni comuni, când amândoi și-au dat seama că aveau sentimente unul pentru celălalt.”

Potrivit aceleiași surse, faptul că cei doi erau deja prieteni a făcut ca lucrurile să progreseze mult mai rapid către o relație.

„Păstrarea relațiilor ei departe de ochii publicului este extrem de importantă pentru ea, așa cum este și pentru noul ei partener, așa că au ceva ce îi leagă și mai tare.”

Citește și:

Apar noi detalii inedite despre divorțul cuplului Kim Kardashian & Kanye West

Foto: Arhiva ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video