Actrița Kelly Preston a murit de cancer la sân la 57 de ani

Actrița Kelly Preston a murit de cancer la sân la 57 de ani, după ce s-a luptat timp de doi ani cu această cumplită boală.

Actrița Kelly Preston a murit de cancer la sân la 57 de ani

La numai 57 de ani, actrița Kelly Preston a murit de cancer la sân, după ce în urmă cu doi ani primise vestea că suferă de această boală.

„În dimineața zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, soție și mamă adorată, a murit după o luptă de doi ani cu cancerul la sân”, a declarat un reprezentant al familiei în exclusivitate pentru publicația People.

„Alegând să ducă această luptă în privat, ea a făcut unele tratamente medicale pentru o perioadă, susținută de familie și prietenii apropiați”, a mai declarat reprezentantul familiei. „A fost un suflet frumos, iubitor și strălucitor căreia i-a păsat foarte mult de ceilalți și care a adus viață oricărui lucru pe care l-a atins. Familia ei solicită înțelegere pentru dorința de respectare a intimității în aceste momente tragice”.

Kelly Preston a fost căsătorită cu actorul John Travolta și au avut împreună trei copii: Ella, în vârstă de 20 de ani și Benjamin, în vârstă de 9 ani. Fiul cel mare al cuplului, Jett, a murit la numai 16 ani în ianuarie 2009.

Kelly Preston s-a născut în 1962 la Honolulu, Hawaii și a avut câteva apariții notabile pe marile ecrane în filme precum SpaceCamp (1986), Twins (1988), Jerry Maguire (1996) și For Love of the Game (1999). Ultimul său rol a fost în pelicula Gotti din 2018, unde a jucat alături de soțul ei, John Travolta. Kelly Preston și John Travolta s-au logodit în 1990 și s-au căsătorit pe 5 septembrie 1991.

Ultima postare pe Instagram a actriței a fost în luna iunie a acestui an, un selfie în care apare împreună cu soțul ei și cei doi copii.

 

View this post on Instagram

 

Happy Fathers Day to the best one I know, we love you 😘💕

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

CONȚINUT VIDEO ELLE

Postarea făcută înainte cu puțin înainte ca vestea că actrița Kelly Preston a murit de cancer la sân să devină publică este un omagiu în cinstea Zilei Tatălui. „La Mulți Ani de Ziua Tatălui pentru cel mai bun pe care îl cunosc, te iubim”, a scris actrița. Pe lângă acel selfie, postarea mai conține și o imagine alb negru cu Travolta și fiul lor, Jett.

Citește și:
Tatăl lui Beyonce, Mathew Knowles, dezvăluie că are cancer la sân

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video