Actorul Richard Gere a devenit tată pentru a treia oară la 70 de ani

Richard Gere și soția sa, Alejandra Silva, au devenit părinții unui băiețel.

Actorul Richard Gere a devenit tată pentru a treia oară la 70 de ani

Actorul Richard Gere în vârstă de 70 de ani și soția sa, publicista și activista de origine spaniolă, Alejandra Silva, au devenit părinți. O sursă a declarat pentru People faptul că Alejandra a născut un băiețel.

În noiembrie 2019, o sursă apropiată cuplului a confirmat vestea că Alejandra este însărcinată. Anunțul a venit la scurt timp după ce Alejandra și Gere au devenit în februarie 2019 părinții primului lor copil, tot un băiețel. În septembrie 2018, Richard Gere și Alejandra Silva au primit și o binecuvântare specială de la Dalai Lama.

Cei doi s-au cunoscut într-o perioadă dificilă pentru Alejandra, când aceasta se afla în proces de divorț cu fostul soț și magnatul minier, Robert Friedland. Mai exact, Gere și-a întâlnit viitoarea soție în 2014, în Italia, într-un hotel luxos de tip boutique de care se ocupa la vremea respectivă. Iar ceva timp mai târziu, în iunie 2015, relația lor a fost făcută publică. Relația celor doi a fost oficializată în cadrul unei ceremonii civile ținute în Spania și la scurt timp după a urmat și o petrecere în New York, unde au fost prezenți prietenii și familia actorului la reședința sa. Richard Gere a mărturisit atunci faptul că: „sunt cel mai fericit om din univers, cum aș putea să nu fiu?”

Și Alejandra a declarat pentru publicația Hola că Richard a dat sens vieții ei. „Richard a fost eroul meu în viața reală. Fusesem puțin pierdută, fără vreo lumină călăuzitoare, iar întâlnindu-l pe el a dat sens vieții mele. Simțeam cum cineva îmi întindea mâna și îmi arăta adevărata cale”, a declarat Alejandra Silva.

Actorul Richard Gere mai are un fiu, Homer, din căsătoria cu Carey Lowell, în timp ce Alejandra are un fiu, Albert, din căsătoria anterioară cu magnatul minier, Robert Friedland.

Citește și:
Cum își petrece Simona Halep auto-izolarea în vremea pandemiei de coronavirus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video