Creeaza o atmosfera romantica cu aromele Sabon din esente naturale delicate si luxoase!

Participa la concurs in perioada 30 ianuarie-20 februarie si poti castiga unul din cele 4 seturi a cate 250 lei fiecare oferite de SABON!

Creeaza o atmosfera romantica cu aromele Sabon din esente naturale delicate si luxoase!

Inteleptii spun ca iubirea trebuie celebrata in fiecare zi. S-a “inventat” insa Valentine’s Day pentru aceia dintre noi care nu au avut timp, au uitat, au neglijat a cultiva zilnic dragostea purtata jumatatilor noastre.

Iar, noi, femeile, asteptam emotionate aceasta sarbatoare, ca declaratie a sentimentelor purtate, o planificam cu minutiozitate si ne pregatim s-o intampinam cu constiinciozitatea unui scolar dedicat.

Astfel, Valentine’s Day incepe pentru noi cu o saptamana inainte. Fie ca anticipam o prima seara romantica sau dorim “reinnoirea juramintelor” ori ne-am propus cucerirea in sfarsit a barbatului dorit in secret, pregatirile presupun schimbari, imbunatatiri, transformari ce incep (si uneori se si sfarsesc) cu planul fizic. Dorim cu ardoare ca in seara cu pricina sa fim cat mai frumoase, catifelate, luminoase, subtile, delicioase. Ne rezervam o zi de shopping, in cautarea hainelor, accesoriilor, cosmeticelor si desuu-urilor menite a ne face irezistibile in ochii lui.

Iar SABON intelege cel mai bine emotiile, atentia acordata detaliilor si stimularea simturilor in planificarea unor momente pe care le dorim perfecte.

Astfel, o importanta deosebita o acordam aspectului si frumusetii pielii. Deci, ne imbaiem indelung in apa imbogatita cu saruri minerale, exfoliem cu scrub-uri delicioase, masam cu uleiuri esentiale, hidratam cu lotiuni si potiuni parfumate. Va recomandam cu incredere parfumatul exfoliant cu sare si sase uleiuri, de la SABON, este un produs 10 in 1! Sau noutatea lunii, uleiul de dus editie limitata, Sweet Fantasy, cu vanilie si mure, mmmmm…

In timp ce exfolierea nu trebuie facuta mai des de 2-3 ori pe saptamana, hidratarea este necesara si de 2 ori pe zi. Alegem produse de calitate, cu ingrediente naturale si efecte garantate de maxima catifelare, in schimbul produselor de duzina care “nu-si vor face treaba”. Masam cu regularitate zonele cu probleme, folosind  accesorii speciale ce imbunatesc circulatia si tonifica pielea, cum ar fi periile de masaj si periile de baie cu par natural, tot de la SABON.

Tenul necesita o atentie deosebita, deci incepem cu o curatare temeinica, incepand cu demachiere si tonifiere si continuand cu un scrub delicat sau o masca purificatoare cu namol, urmata de un ser regenerant sau o masca intens nutritiva. Finalizam rasfatul tenului prin aplicarea unei creme hidratante, potrivita tipului de ten.

Nu neglijam, bineinteles, nici crearea unei atmosfere imbietoare, prin lumanari parfumate si esente inmiresmate, menite a “incalzi atmosfera”. Aromele de mosc, patchouli sau trandafir adauga un plus de senzualitate incaperii. Daca visam la un masaj reciproc cu uleiuri parfumate si incitante, avem grija sa ne aprovizionam din timp cu aromele preferate. Pentru un succes garantat, incercati uleiurile de masaj Sensual, Vanilie sau Mosc, de la SABON.

Cand seara mult asteptata va veni, veti fi proaspete, feminine si pregatite sa intampinati dragostea, alaturi de un vin vechi, muzica buna si persoana iubita. Happy Valentine!

Daca vrei sa incerci si tu minunatele senzatii SABON fara a merge la shopping, participa la concurs si poti castiga unul din cele 4 seturi a cate 250 lei fiecare.

Concursul se incheie in data de 20 februarie 2012.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorilor le vor fi expediate premiile de catre sponsorul concursului in cel mult doua luni de la incheierea concursului. In cazul in care adresele completate in profilul din site sunt incorecte sau nu mai sunt valabile, premiile nu vor fi re-expediate castigatorilor in cazul returnarii lor. Site-ul www.Elle.ro nu isi asuma responsabilitatea expedierii acestor premii.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina
Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old