Concurs LA FEMME – Noiembrie 2010

Participa la concurs si castiga 5 vouchere in valoare de 170 lei fiecare, cu care  vei putea achizitiona produse din magazinele La Femme
 

Conceptul La Femme a aparut din pasiune pentru haine care te scot din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea. Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara care a impus si inca impune moda la nivel mondial, concepul La Femme incercand sa faca acelasi lucru pe plan local.

La Femme promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin stilul chic-trendy, calitatea superioara a materialelor si unicitatea modelelor. Accesoriile prezente in magazine intregesc si accentueaza orice tinuta.

Istoria magazinelor La Femme incepe in anul 1994, cand in Pitesti se deschide primul magazin. Anul 1997 aduce magazinul cu numarul doi, in Bucuresti pe Calea Victoriei 16 – 20, Pasajul Villacrosse, al treilea magazin fiind deschis in 1999, in Piata Rosetti din Bucuresti, pe strada Jean Louis Calderon 1-5. Si in Pitesti apare necesitatea dezvoltarii, astfel ca al doilea magazin La Femme este inaugurat in 2001, intr-o pozitie ultracentrala, pe Calea Bucuresti numarul 1.

Compania creste, oferind, pe langa produse de calitate, de serie limitata, si servicii profesionale. In 2003 apare al cincilea magazin in Centrul Comercial Orhideea iar in 2006 este deschis al saselea in Centrul Comercial Feeria Baneasa. Conceptul de boutique chic& trendy este mentinut in continuare si in acest nou magazin.

In ideea extinderii brandului si in alte orase ale tarii, La Femme vine in intampinarea clientelor din Constanta, deschizand in 2006 primul magazin din acest oras – in Complexul Comercial Tom (magazinul numarul 7), iar cel mai nou magazin este deschis in octombrie 2009 in mall-ul Afi Palace Cotroceni intr-un nou concept, pe o suprafata de 120 m2, o noua imagine chic & trendy a magazinelor La Femme in Bucuresti.

Poti vedea tinutele La Femme si pe www.lafemme.ro.

Concursul este adresat doar persoanelor cu domiciliul in Bucuresti, Constanta si Pitesti, localitati in care se gasesc magazinele La Femme.

La acest concurs, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig!

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected].Va rugam cititi si regulamentul site-ului Elle.ro.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza.
Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Edipresse AS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului la postal.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old