Concurs HULALA septembrie-octombrie 2010

Participa la concurs si astiga 10 premii compuse din cupe pentru inghetata si cate 2 spray-uri de frisca Hulala.

 

Concurs HULALA septembrie-octombrie 2010

Capsuni parfumate, inghetata racoritoare, torturi elaborate, cafea intensa, toate acestea pot fi transformate cu frisca Hulala intr-un moment de ragaz delicios.

Folosind frisca Hulala Spray vei economisi timp pentru tine, pentru a te bucura de deserturile desavarsite. Hulala iti ofera 4 variante: Naturala, Vegetala, Light sau Mix.

Creeaza-ti propriul desert, mixeaza momentele delicioase pentru sufletul tau!

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig!

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Edipresse AS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului la posta.

Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old