Concurs DOVE – Mai 2010

Pentru o piele din ce in ce mai frumoasa si o experienta unica, incearca noul Dove VisibleCare!

Dove Visible Care este singurul gel de dus care contine o intreaga gama de hidratanti ce sunt absorbiti natural si raman in piele pentru mult timp, avand peste 30% agenti de hidratare.

Dove Visible Care cu Nutrium Moisture se bazeaza pe o tehnologie inovatoare ce reface si fortifica bariera de protectie a pielii, iar pielea devine mai fina si mai catifelata in doar 7 zile.

Mai multe informatii despre DOVE Visible Care gasiti pe www.ambasadoareledove.ro

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic (in limita unui vot pe zi). Mai multe voturi, mai multe sanse de castig!

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Edipresse AS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului

Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe site-ul www.Elle.ro este disponibil gratuit in pagina Regulament.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old