Concurs: Castiga un set de produse Avene!

Participa la concurs, raspunde la intrebare si poti castiga un set de produse Avene, constand intr-o apa termala Avene (150 ml), o crema Avene Hydrance Legere cu UV (40 ml), o crema contur de ochi Avene Soin Apaisante si un ceas.

Apa termala Avene care are la baza principii active, este cunoscuta de peste 200 ani pentru proprietatile ei calmante si anti-iritante. Este singura apa termala bacteriologic pura! Pornind de la ingredientul activ, Laboratoarele Dermatologice Avene au dezvoltat o gama cu produse specifice care garanteaza eficienta, toleranta inalta si confortul pentru pielea sensibila, intoleranta si alergica.

Crema de fata Avene Hydrance Legere cu UV 20, din gama Avene Hydrance Optimale (tub 40 ml) are la baza un model de hidratare special conceput pentru toate tipurile de piele sensibila si ten normal mixt. Formula sa reprezinta primul pas in prevenirea foto-imbatranirii – are o actiune anti-oxidanta, dar si protectie UV. Hidrateaza si matifiaza, are o formula fara parabeni si constituie o excelenta baza de machiaj. Gama Hydrance Optimale combina: Apa termala Avene , recunoscuta pentru calitatile sale calmante cu un complex unic: lipomucina si care imita exact sistemul de hidratare dinamică a filmului lacrimal.

Crema contur de ochi Avene Soin Apaisante a fost conceputa pentru pielea sensibila din jurul ochilor. Avand un procent crescut de Apa termala (55%) si alpha-bisabolol, ajuta la reducerea iritatiilor si punctelor rosii din zona ochilor. Apa cu musetel si acidul hialuronic calmeaza iritatiile si au un efect decongestiv. Textura sa de emulsie usoara lasa pielea din jurul ochilor mai neteda si frumoasa.

Concursul se incheie in data de 18.09.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old