Concurs AVON – Martie 2010

Participa la concurs raspunzand la cele patru intrebari de mai jos si poti castiga unul dintre cele 10 premii oferite de AVON, constand fiecare intr-un Tratament anticelulitic Laser Shape


Cum ar fi sa savurezi ceva dulce si sa nu ai remuscari?

Te-ai saturat sa tot spui “Niciodata prajitura dupa 6 seara” sau “Imi plac dulciurile, dar tin regim”?

De acum inainte poti scapa de aceste raspunsuri. Gama Anew Clinical de la Avon Cosmetics, destinata problemelor specifice ale pielii, s-a gandit la tine si a lansat un nou produs anticelulitic.

Tratamentul anticelulitic Laser Shape de la Avon contine 2 formule revolutionare: gel racoritor ce ajuta la imbunatatirea fermitatii pielii si tratamentul ce ajuta la eliminarea depozitelor de celule grase.

Masat in fiecare dimineata si seara, Tratamentul anticelulitic ajuta la eliminarea celulelor grase. Dupa aproximativ 4 saptamani aspectul de celulita este mai putin vizibil si poti spune ca esti pregatita pentru fustele minimaliste ale acestei primaveri.

In plus, in perioada 04.03.2010 – 24.03.2010, Tratamentul Laser Shape te asteapta cu o oferta speciala: il poti comanda cu numai 39 lei la comandarea altor produse din brosura in valoare de 30 lei.

La acest concurs, membrii inregistrati pot participa zilnic (un vot pe zi). Mai multe voturi, mai multe sanse de castig!

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Premiile vor fi expediate castigatorilor de catre AVON, sponsorul concursului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old