Castiga vitamine EUROVITA in perioada 20 septembrie-20 octombrie!

Participa la concurs in perioada 20 septembrie-20 octombrie si poti castiga unul dintre cele 8 seturi de vitamine EUROVITA, compuse fiecare din: Eurovita Q10 VitalCel, Eurovita MemoExtend, Eurovita Ginkgo Mental si Eurovita Magneziu 400 Plus Vitaminele C si E Efervescent!

Eurovita Magneziu 400 Plus Vitaminele C si E Efervescent este un supliment alimentar ce sprijina buna functionare a celulelor nervoase si a sistemului muscular si are o actiune anti-stres, fiind foarte util in momentele de suprasolicitare fizica si psihica, in carentele izolate sau datorate unei alimentatii dezechilibrate, in cadrul curelor de slabire, in tratamentul indelungat cu diuretice.

Magneziul ajuta la buna functionare a celulelor nervoase; are actiune antidepresiva, fiind cunoscut sub denumirea de mineral anti-stres; este necesar in procesul de conducere a impulsului nervos de la nervi la muschi; participa la contractia si relaxarea musculara, asigurand buna functionare a muschilor. Vitaminele C si E sunt antioxidanti deosebit de importanti, care realizeaza o protectie foarte buna impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Eurovita Q10 VitalCel este un produs special creat pentru sanatatea si starea ta de bine, pentru ca incetineste procesul de imbatranire la nivel celular si stimuleaza sistemul imunitar.

Este un suplimentar alimentar important pentru metabolismul energetic celular si pentru protectia impotriva imbatranirii cauzate de radicalii liberi; ajuta la buna functionare a sistemului cardiovascular si a sistemului muscular; regleaza metabolismul; mentine un tonus general ridicat.

Eurovita MemoExtend este un complex de vitamine B cu eliberare prelungita, care sustine performanta intelectuala prin sprijinirea bunei functionari a sistemului nervos. Nucleul vital al comprimatului elibereaza progresiv extractul de ginkgo biloba si dozele necesare de vitamine B pe parcursul mai multor ore. Este util pentru memorie, concentrare si performante intelectuale crescute.

Eurovita Ginkgo Mental este un adjuvant valoros in mentinerea si intarirea vitalitatii intelectuale, stimuland formarea de globule rosii si in acest mod aprovizionarea cu sange oxigenat a creierului si a intregului organism.

Imbunatateste performantele intelectuale; creste capacitatea de concentrare si memorare si stimuleaza functiile cognitive; indeparteaza oboseala si creste atentia; mentine un tonus general ridicat; incetineste procesele de imbatranire.

Concursul se incheie pe data de 20 octombrie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu. Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula. Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old