Castiga un curs de STILISM & TENDINTE oferit de UNIVERSUL DALLES GO

Participa la concurs si poti castiga un curs de Stilism & Tedinte oferit de UNIVERSUL DALLES GO!


CURSUL DE STILISM & TENDINTE

Cursurile sunt destinate oricarui pasionat de moda care isi doreste sa inceapa o cariera ca stilist de fashion sau pentru cei care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimentare. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil, precum si diverse metode de a aplica tendintele in contextul codurilor sociale, legi si anti-legi ale conduitei vestimentare, notiuni despre cromatica, anatomie etc.

Modulul incepatori se adreseaza persoanelor care doresc sa-si creeze un stil vestimentar sub indrumarea unui specialist, cautand sa-si formeze o cultura vasta in domeniu. Cursul va urmari transformarile de atitudine in moda si etapele sale de reinventare, punand accentul pe crearea de tinute si adaptarea la tendinte.

Optand pentru modulul avansati, cursantii vor avea ocazia sa acumuleze noi experiente in domeniul tendintelor si stilismului. Vor face cunostinta cu echipe profesioniste din domeniu, vor efectua vizite de lucru in diverse ateliere de design si fabrici ale unora dintre cei mai importanti producatori de textile si marochinarie, avand astfel ocazia sa isi construiasca un portofoliu personal.

Marian Palie a colaborat cu cele mai importante reviste din Romania, din 2006 pana in 2010 lucrand pentru revista ELLE. Asa cum il descrie presa locala: „Marian este combinatia paradoxala dintre firea de artist si meticulozitatea de ceasornicar. Oricum, rezultatul: de fiecare data propunerile lui de styling ne plac atat de mult incat vrem sa le luam acasa.” La momentul actual, lucreaza la show-uri de moda pentru Berlin Fashion Week si se implica in proiecte de consultanta de brand.

Mai multe informatii despre cursurile Universul Dalles Go gasiti pe site-ul www.dallesgo.ro.

Concursul se va desfasura in perioada 20 octombrie-17 noiembrie si este dedicat doar persoanelor din Bucuresti, cursurile desfasurandu-se in Bucuresti pe o perioada de 12 saptamani.

Castigatoarea va fi anuntata prin e-mail sau telefonic cum poate intra in posesia premiului.

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected] Va rugam sa cititi si regulamentul site-ului Elle.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old