Castiga un curs de DESIGN INTERIOR oferit de UNIVERSUL DALLES GO

Participa la concurs si poti castiga un curs de Design Interior oferit de UNIVERSUL DALLES GO!

CURSUL DE INTERIOR DESIGN

Cursul de Design Interior inseamna mai mult decat invatarea unor reguli si exemplificarea unor situatii de genul “asa da” sau “asa nu”. Cursul urmareste evolutia unui interior, pornind de la detalii, de la comparatii ale unor materiale, texturi, stiluri, si pana la alegerea culorilor si psihologia clientului, culminand cu punerea in practica a aceea ce ai invatat. In cadrul workshopurilor se va lucra individual si in echipa la proiecte alese impreuna cu profesorul.

ARH. GIUSEPPE LABIANCA

Giuseppe a terminat Arhitectura intr-unul dintre locurile magice ale lumii, la Florenta. Si asa cum e de asteptat de la orasul Renasterii, acolo a invatat cel mai important lucru pe care un om trebuie sa-l desavarseasca in timpul vietii: sa fie cu adevarat pasionat de ceea ce face. Si, evident, sa fie un Uomo Universale. A urmat astfel cursuri de design de interior, de design industrial, a terminat si o scoala de cinematografie, de psihologie etc. A participat la numeroase workshopuri ale unor personalitati marcante din domeniul designului de interior si al arhitecturii internationale, iar din 2006, dupa ce si-a intemeiat o familie in Bucuresti, a inceput aici o afacere de succes, Genius Architecttura & Design. Lucrarile sale de design interior si arhitectura se regasesc in toate orasele importante ale Romaniei (majoritatea au fost ilustrate si in publicatii de specialitate). Giuseppe aduce un concept nou meseriei de designer de interior, are o abordare inedita si seducatoare, vine cu un aer fresh si cu o carisma rara, care fac din workshopurile sale un spectacol in sine.

Mai multe informatii despre cursurile Universul Dalles Go gasiti pe site-ul www.dallesgo.ro.

Concursul se va desfasura in perioada 20 octombrie-17 noiembrie si este dedicat doar persoanelor din Bucuresti, cursurile desfasurandu-se in Bucuresti pe o perioada de 12 saptamani.

Castigatoarea va fi anuntata prin e-mail sau telefonic cum poate intra in posesia premiului.

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected] Va rugam sa cititi si regulamentul site-ului Elle.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old