Castiga un curs de design interior oferit de DALLES GO FASHION

Participa la concurs si poti castiga un curs de design interior oferit de DALLES GO FASHION!

Castiga un curs de design interior oferit de DALLES GO FASHION


INTERIOR DESIGN MEETS FASHION

Ideea unui proiect de design nu apare, ci creste, se naste prin modificari succesive, prin discutii si suprapuneri de influente, intr-un cuvant prin practica.

Cursul de design interior este un dialog si nu un discurs al profesorului. Fiind o disciplina in relatie stransa cu arta si arhitectura, prima parte a cursului va consta in discutii si prezentari ale unor opere de referinta, a caror analiza poate pune bazele unor cunostinte in domeniu.

Mizam pe participarea cursantilor la aplicarea principiilor discutate folosind orice mijloc de exprimare creativ. Vei fi invitat sa-ti exprimi optiunile prin fotografie, desen, colaje, texte, machete orice „instrument” de exprimare artistica ti se potriveste mai bine. 

Mai multe informatii despre cursurile DALLES GO FASHION gasiti pe www.dallesgo.ro

Concursul se va desfasura in perioada 3-14 noiembrie si este dedicat doar persoanelor din Bucuresti, cursurile desfasurandu-se in Bucuresti pe o perioada de 12 saptamani.
Castigatoarea va fi anuntata prin e-mail sau telefonic cum poate intra in posesia premiului, in data de 14 noiembrie.

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected] rugam sa cititi si regulamentul site-ului Elle.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old