Castiga produse cosmetice LUSH in luna aprilie!

Participa la concurs raspunzand la 2 intrebari si poti castiga unul dintre cele 7 premii LUSH compuse fiecare din Ulei solid nuantator pentru piele "Black Stocking" si Crema Bronzanta "Charlotte Island" (250 gr.).

Lush iti aduce natura cadou!

Intregul concept Lush se bazeaza pe folosirea fructelor, semintelor, uleiurilor esentiale si petalelor de flori in stare proaspata pentru a-si pastra proprietatile uimitoare.

Din grija pentru frumusetea ta, LUSH a conceput o gama speciala de cosmetice naturale, lipsite de adaosuri chimice sau de ingrediente animale. Poti sa alegi din multitudinea de creme, sapunuri, geluri de dus sau uleiuri de masaj.

Produsele sunt fresh, fabricate manual, din cele mai fine si organice uleiuri esentiale, obtinute din plante, fructe, seminte si flori, din zone sigure si nepoluate.

Nicaieri aromele nu sunt mai provocatoare decat la Lush!'

Descopera colectia completa, exclusiv in magazinele LUSH din Mario Plaza si Afi Palace Cotroceni, in Bucuresti sau pe www.lush.ro.

Noua crema bronzanta Charlotte Island de la Lush, cu cele mai fine uleiuri organice din lamaie, aloe vera, avocado si papaya confera pielii stralucire naturala si un bronz sanatos, in pas cu moda.

Pielea hidratata si mirosul de fructe exotice te vor face sa te simti ca pe o plaja tropicala! Perfecta pentru un bronz natural fara expunere la soare.

Uleiul solid nuantator pentru piele Black Stocking, de la Lush iti lasa pielea fina, cu un luciu special si o nuanta de bronz natural.

Parfumul revigorant, cu note lemnoase este rezultat din mixtura speciala a doua condimente: scortisoara cu ienibahar, plus portocale dulci ce tonifica pielea.

Black Stocking face tenul mediu/masliniu sa arate ca si cum ar fi acoperit, natural, cu pulbere fina de sclipici si ii confera un plus de hidratare.

Concursul se incheie pe data de 6 mai 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica.
Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii, castigatorii vor fi anuntati prin email despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani.

Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old