Castiga produse cosmetice Love Potion oferite de ORIFLAME!

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 8 seturi de produse Love Potion oferite de ORIFLAME!

Love Potion

Love Potion este sinonimul dorintei, pasiunii si senzualitatii feminine. De la bun inceput intriga ingredientele sale, cu proprietati afrodiziace. Ghimbirul picant si ciocolata au imprumutat acestui parfum tonurile si proprietatile lor speciale, iar sticla reprezinta ambalajul suprem, simbolul autentic al unei "picaturi de pacat".

Apa de parfum Love Potion capteaza pasiunea autentica. Creeaza atmosfera perfecta pentru o noapte incarcata de pasiune cu aceasta aroma seducatoare, de inspiratie orientala si trezeste simturile, experimentand placere pura. Consultantii Oriflame sunt innebuniti dupa aceasta aroma…

„Nu ai cum sa nu iubesti parfumul.. de cum am primit mostra inainte sa apara in catalogul actual am mirosit parfumul, m-am indragostit de el iremediabil. Are acel ceva ce te face sa vrei sa il mirosi si sa il simti mereu in preajma. As putea spune cu mana pe piept ca e cel mai bun parfum Oriflame, si nu numai.. MERITA !! ;;)”

Concursul se incheie in data de 17 octombrie 2011.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina
Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old