Castiga produse cosmetice DOVE in luna decembrie!

Participa la concurs raspunzand la cele 2 intrebari si poti castiga unul dintre cele 15 premii DOVE compuse fiecare din cate un set Intense Care Ritual si un set Velvet Care Ritual!


Colectia de cadouri toamna-iarna Dove

Frumusetea adevarata incepe cu o piele catifelata, pe care o poti avea prin ingrijirea zilnica. Ritualul tau de ingrijire. Cu Dove.

Colectia de cadouri toamna-iarna Dove ofera o gama completa de produse de ingrijire personala. Oana Cuzino, ambasadorul Dove, sustine feminitatea aratand ca orice femeie are dreptul la ingrijire si frumusete.

Intense Care Ritual are in componenta:

 • Dove Intensive lotiune de corp 250ml, cu textura usoara, ofera ingrijire pielii uscate.
 • Dove Original sapun-crema 100g, cu ¼ crema hidratanta, nu usuca pielea, curata cu delicatete si are PH neutru.
 • Dove Hair Fall Control balsam pentru par reface suprafata parului deteriorat, lasandu-l mai usor de descurcat.
 • Cadou: cutie pentru cosmetice

   

  Velvet Care Ritual
  are in componenta:
   

 • Dove Supreme Cream Oil Luscious Velvet gel-crema de dus 250ml, cu uleiuri speciale de ingrijire, iti lasa pielea  fina  si matasoasa.
 • Dove Intensive Cream crema de maini pentru piele foarte uscata 75 ml, care combina uleiul nutritiv si crema bogat hidratanta, lasand pielea neteda  si catifelata.
 • Cadou: floare pentru dus

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected].

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica.
Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii, castigatorii vor fi anuntati prin email despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani.

Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old