Castiga o invitatie la sesiunea de shopping in avanpremiera lansarii colectiei Versace for H&M, in exclusivitate pentru ELLE!

H&M si Elle iti ofera sansa de a participa la o sedinta de shopping extraordinara, o avanpremiera a colectiei Versace for H&M, special pentru cititoarele Elle.

Inscrie-te la concurs si poti castiga o invitatie la o sesiune de shopping, avand sansa sa fii printre norocoasele care isi vor achizitiona piese din colectia limitata Versace for H&M.
Raspunde la intrebarea din concurs, lasa numarul de telefon si te vom contacta pentru a-ti confirma participarea.

Cu siguranta si tu astepti cu sufletul la gura lansarea celei mai recente colaborari fashion intre H&M si Versace!

Dupa Stella McCartney, Viktor&Rolf, Karl Lagerfeld sau Lanvin, a venit randul italienilor sa creeze o instrospectie a brandului pentru H&M.
O colectie emblematica, stralucitoare, din materiale exclusiviste la preturi fantastice pentru casa Versace, H&M ofera cu aceasta ocazie publicului din Romania sansa unica de a purta creatiile celebrului brand.

Colectia se va fi disponibila in Romania din data de 17 noiembrie, ora 10:00, in Baneasa Shopping City si Unirea Shopping Center!

Colectia Versace pentru H&M este plina de articole care au facut casa de moda Versace legendara. Rochiile emblematice reprezinta elementul central al colectiei pentru femei, in timp ce imbracamintea pentru barbati se axeaza pe croieli precise.
Si, pentru prima data in cadrul unei colaborari H&M cu un designer, vor fi incluse si articole pentru locuinta, care vor reflacta influenta creatiilor Versace pentru home design.

Versace for H&M

Regulament:
Participantii la acest concurs au sansa de a castiga o invitatie de 2 persoane la sesiunea de shopping organizata in exclusivitate pentru cititoarele ELLE si in avanpremiera lansarii colectiei Versace for H&M, in seara zilei de 16 noiembrie 2011.
In cadrul acestui concurs se ofera ca premii 300 de invitatii (premiile nu constau in bani sau produse), iar potentialii castigatori vor fi sunati pe mobil pentru a confirma daca in mod cert pot fi prezenti in seara evenimentului la data, ora si locatia fixate, precum si numele si adresa corecte, in acest mod efectuandu-se validarea castigatorilor.
Accesul la aceasta sedinta de shopping se va face in baza unei invitatii care va fi expediata prin curier rapid castigatorilor validati la acest concurs.
In cazul castigarii acestei invitatii, dar neprezentarii in seara evenimentului la sedinta de shopping, premiul se anuleaza in mod automat si nu mai poate fi revendicat sau compensat ulterior sub nici o forma.

Concursul este valabil pana pe 31 octombrie 2011.

Vezi AICI castigatorii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old