Castiga in perioada 7-12 martie pachete de dermatologie cosmetica oferite de Medas

Impartaseste-ne unul dintre secretele tale de frumusete pe care il aplici constant si care a dat rezultate vizibile si poti castiga in aceasta saptamana unul dintre cele 3 pachete oferite de MEDAS, care contin 2 sedinte de epilare laser definitiva si 2 sedinte de peeling.

La MEDAS, Luna Femeii vine cu buchet de oferte speciale! Pana pe 10 aprilie beneficiezi de 50% discount la toate epilarile laser definitive si 30% discount la peelinguri!

Afla toate informatiile pe www.med-as.ro si fa-ti o programare la 021 9232. Promotia este valabila in clinicile MEDAS Professional, MEDAS Unirea si MEDAS Titan.

In plus, daca ne impartasesti unul dintre secretele tale de frumusete pe care il aplici constant si care a dat rezultate vizibile, ai sansa sa castigi in aceasta saptamana unul dintre cele 3 pachete oferite de MEDAS, care contin 2 sedinte de epilare laser definitiva si 2 sedinte de peeling.

Concursul este valabil in perioada 7 martie-12 martie. Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic si numai cate un singur raspuns postat de catre o utilizatoare.

Te asteptam la concurs!

 

Concursul se incheie in data de 11.03.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old