Castiga DVD-uri cu Elle! Septembrie 2010

Participa la concurs, raspunde corect la cele 2 intrebari, si castiga unul din cele 10 seturi de DVD-uri compuse din Intrigi parfumate , Remuscare , Dragoste si alte dezastre.

 

Remuscare
Keira Knightley si James McAvoy joaca in acest film extraordinar, semnat de regizorul productiei "Mandrie si prejudecata".
O captivanta poveste de dragoste, absolut induiosatoare, "atat de aproape de perfectiune pe cat poate ajunge un film".Daily Mirror

Intrigi parfumate
Cu o distributie exclusiv feminina, care le are drept cap de afis pe Meg Ryan, Annette Bening si Eva Mendes, Intrigi parfumate dezvaluie povestea unei tinere creatoare de moda care, aparent, se bucura de o viata perfecta.
Amuzante, indraznete si intreprinzatoare, protagonistele Intrigilor parfumate isi contureaza cu generozitate problemele si triumfurile, intr-o comedie cu stil si substanta.

Dragoste (si alte dezastre)
Intalnirea mult-visata cu marea dragoste poate avea loc cat ai clipi, atunci cand vine vorba de frumoasa si dezinvolta Emily, pregatita mereu sa isi ajute prietenii in ale dragostei.
Produs de Luc Besson si David Fincher, Dragoste (si alte dezastre) este o comedie romantica, plina de stil si farmec.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic (in limita unui vot pe zi). Mai multe voturi, mai multe sanse de castig!

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected].

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Edipresse AS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului la posta.

Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old