Legendarul artist Bob Dylan concerteaza pentru prima data la Sala Palatului

Bob Dylan ajunge in Romania in data de 25 iunie, pentru un concert exclusiv, care va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti.

Legendarul artist Bob Dylan concerteaza pentru prima data la Sala Palatului

Acesta este al doilea concert al artistului in tara noastra si primul spectacol pe care acesta il va sustine pe scena Salii Palatului.

Fara nicio indoiala, Bob Dylan este unul dintre cele mai influente personaje ale secolului 20, fiind un simbol al inovatiei in muzica si cultura, primul artist care a imbinat muzica populara cu ambitiile intelectuale. Cel dintai bard rock ‘n’ roll, influenta lui Dylan a format o intreaga generatie si a dat un nou sens muzicii folk si rock .

Actualul turneu mondial, numit si Never Ending Tour il aduce pe artist si in Romania, pentru un show live de exceptie, alaturi de trupa sa, in data de 25 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti. Inainte de a ajunge in tara noastra, Dylan va avea concerte in Japonia, Irlanda, Slovacia, Austria , Germania , Danemarca , Norvegia , Suedia si Finlanda .

Biletele pentru concertul Bob Dylan vor fi puse in vanzare in data de 5 martie, de la ora 10.00, prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle