Gama de iluminat Philips, inspirata de universul Disney

Experienta Philips in domeniul iluminatului si mult indragitele personaje Disney au puterea de a transforma camera copilului intr-un spatiu ludic. Sistemele de iluminat Philips stimuleaza imaginatia, lectura si jocurile, asigurandu-le celor mici un somn profund si cele mai frumoase vise.

Gama de iluminat Philips, inspirata de universul Disney

Alaturarea cu lumea de basm Disney este pentru Philips inca o etapa a proiectelor digitale in domeniul iluminatului domestic, proiectat pentru a imbunatati viata de familie si timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Gama de iluminat Philips si Disney are un concept inovator care se foloseste de sistemul de iluminat interconectat pentru a permite copiilor sa interactioneze cu povestile si personajele Disney.

Revolutionarul sistem Philips si Disney ofera parintilor si copiilor posibilitatea de a conecta e-book-urile cu iluminatul, astfel facand experienta lecturii mai placuta si intensa prin captarea atentiei celor mici. Articolele vor avea si o functie de lumini de confort', printr-o lumina de joasa intensitate care emite un scurt blit ce ii atentioneaza pe copii asupra orei de desteptare. Astfel, copiii sunt ajutati sa aiba un program de somn regulat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration