Vacanta, design & dragoste

Fie ca-ti petreci vacanta intr-un paradis eco sau intr-un oras cosmopolit, alege un hotel cu un design sofisticat – decorul perfect pentru pasionala voastra poveste de dragoste!

Alila Villas Uluwatu, Bali

O destinatie de rasfat total, de relaxare, de visare: pentru nor­ocosi se pare ca raiul exista pe pamint! Se numeste Alila Villas Uluwatu si este primul resort din Bali care a primit certificatul Green Globe (v-ati putea imagina un paradis altfel decit eco?!). Leitmotivul acestui loc este armonia cu natura, exprimata in absolut toate elementele de design si construc­tie, de la materialele provenite integral din surse locale pina la trecerea lina, aproape insesizabila, intre interior si exterior.

Peisajul tropical spec­­taculos a fost integrat firesc in absolut toate elemen­tele de design: „Am ajutat spiritul locului sa prin­da via­ta!”, spune peisagistul Lim Swe Ting. Situate pe o stin­ca inalta de o suta de metri, luxoasele vile sint deschise spre exterior, astfel incit va veti bucura de minunata priveliste a Oceanului Indian, pe care o puteti admira din… pat sau chiar din cada. Iar daca sinteti un cuplu de ecologisti convinsi, constiinta voastra va fi pe deplin impacata: reciclarea, conservarea apei si a energiei sint preocuparea principala a gazdelor voastre, fara nici un compromis la serviciile de cinci stele oferite de resort!

Adresa: J1 Belimbing Sari, Banjar/Dusun Tembiyak, Desa Pecatu, Kecamatan Kuta Selatan, Kabupaten Badung, Bali, Indonezia. Rezervari la www.designhotels.com. Alila Villas Uluwatu este membru al Design Hotels.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din turism