Vacanta, design & dragoste

Fie ca-ti petreci vacanta intr-un paradis eco sau intr-un oras cosmopolit, alege un hotel cu un design sofisticat – decorul perfect pentru pasionala voastra poveste de dragoste!

Palazzina Grassi, Venetia

Venetia inseamna carnaval, festivalul de film, arta, istorie, masti, dragoste… si superbul hotel Palazzina Grassi! Situata chiar in inima Venetiei, in piata San Marco, aceasta cladire din secolul al XVI-lea, aflata la doi pasi de Palazzo Grassi, a fost transformata de Philippe Starck intr-un hotel luxos de ultima generatie. Nu exista detaliu care sa fi scapat geniului sau, mereu atent la elementele decorative cu specific local, cum ar fi alaturarea caramizilor venetiene si a mahonului, intr-un design avangardist.

Iar ca rasfatul trait de tine si iubitul tau la acest hotel sa fie complet, bucurati-va de experienta minunata a unei cine in doi la restaurantul de la parter, o reinterpretare moderna a traditionalei „ciccheteria” sau „osteria”. Clubul G, cu vedere la Canale Grande, este primul loc din Italia (si al patrulea din lume) care are o „Krug Room”, adica o camera unde oaspetii se pot bucura de intimitate, in timp ce savureaza intreaga gama de sampanie Krug.

Adresa: San Marco 3246/A, 30124 Venetia, Italia. Rezervari la www.designhotels.com. Palazzina Grassi este membru al Design Hotels.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din turism