Strongbow – petrecere in livada!

La finele saptamanii trecute, cei mai cool oameni ai Bucurestiului au fost prezenti la petrecerea organizata de Strongbow intr-o livada urbana.

Aproximativ 500 de invitati de seama au participat la finalul saptamanii trecute la cea mai inedita petrecere a momentului, Strongbow Appletone Party. Adepti ai stilului „urban by nature', consumatori fideli Strongbow, reprezentanti ai presei, vedete s-au reunit in livada Statiei de Cercetare Pomicole Baneasa la culesul merelor pe muzica celor de la Argatu si Subcarpati. Sculpturi din gheata, vizualuri moderne si multe alte elemente urbane au putut fi admirate la apusul soarelui direct din Livada Urbana, situata in nordul Bucurestiului.

Strongbow, marca de cidru numarul 1 in lume si in Romania, inchide prin aceasta petrecere sezonul evenimentelor in aer liber cu o tematica inedita: culesul merelor in livada urbana

Cidrul Strongbow este o bautura obtinuta din mere, cu 4.5% alcool, cu un gust proaspat si racoritor si spirit Urban by Nature. Cidrul Strongbow se bea cu gheata tot timpul anului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle