Semne care indica lipsa de interes a tipului cu care iesi

Ai inceput sa iesi cu cineva, insa ai anumite indoieli asupra intentiilor sale? Comportamentul acestuia si ce isi doreste cu adevarat de la tine sunt lucruri ce pot fi descifrate. Noi iti spunem cum!

Semne care indica lipsa de interes a tipului cu care iesi

Iata care sunt semnele care iti indica faptul ca tipul cu care iesi nu este disponibil emotional pentru o relatie serioasa.

Nu i-ai cunoscut niciun prieten sau membru al familiei

In majoritatea cazurilor, barbatii care sunt interesati sa construiasca o relatie isi doresc sa te prezinte prietenilor, familiei si persoanelor apropiate. Tu devii o parte importanta a vietii lor. Chiar daca iubitul tau isi face timp in mod regulat pentru ca voi a va vedeti, te scoate in oras si organizeaza iesiri romantic, daca dupa cateva luni tu nu ai cunoscut persoanele importante din viata acestuia, inseamna ca exista o problema.

Incearca sa ii observe reactia atunci cand ii sugerezi sa iei parte la un eveniment de familie, aceasta reactie ti-ar putea dezvalui multe lucruri interesante.

Evita discutiile despre relatia voastra

De regula, persoanele care sunt interesate sa cladeasca o relatie nuau nicio problema sa foloseasca etichete pentru relatii, ca serioasa', monogama', etc.
Una dintre cele mai neplecute situatii este atunci cand o persoana incearca sa isi convinga partenerul sa transforme legatura intr-o relatie serioasa, pec and celalalt isi doreste doar ceva relaxat, fara obligatii.

Asadar, ofera-ti timp si analizeaza modul in care se comporta barbatul cu care te vezi si daca acesta are anumite retineri fata de relatia voastra. Incearca sa vorbesti cu el si sa il intrebi direct despre atitudinea lui fata de legatura voastra.

Comunicare inconsistenta

Atunci cand o persoana isi doreste sa construiasca o relatie cu cineva, face efortul sa mentina o comunicare cat mai deasa. Chiar daca au o zi incarcata, acestia vor gasi 5 minute pentru a-ti trimite un mesaj, ca sa afle cum decurge ziua ta.

Ce ai putea face pentru a-I testa intentiile este sa te retragi usor si sa astepti ca sa vezi ce va face iubitul tau.

Sunt mult mai interesati sa fac sex, decat sa iasa in oras

Barbatii care au drept scop cladirea unei relatii te vor invita sa faceti impreuna lucruri distractive si interesante. Veti vedea filme impreuna, veti lua cina sau va veti plimba, pur si simplu.

In majoritatea cazurilor, tipii care isi doresc doar o aventura te vor cauta doar la ore tarzii, declarand ca isi doresc sa va vedeti chiar atunci. Ai grija, daca iti doresti o relatie serioasa, nu ar trebui sa cazi prada tentatiei.

Fosta este inca prezenta

De foarte multe ori, motivul pentru care cineva iese cu o persoana noua si ajung sa faca sex este pentru ca isi doresc sa treaca peste amintirea unei foste sau a unui fost iubit.

Acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru care barbatul cu care iesi nu pare dispus sa formeze o legatura serioasa, bazata pe intimitate. Din pacate, nimeni nu ar trebui sa lupte cu amintirea unei persoane din trecutul partenerului sau impotriva unei relatii platonice pastrate intre cei doi in urma relatiei.
Ai grija sa nu te transformi in victim colaterala in acest triunghi amoros!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle