Revista VIVA! și București Mall te invită la o seară de răsfăț, alături de vedetele tale preferate

Pe 17 aprilie, revista VIVA!, împreună cu București Mall, te invită la o seară de shopping și răsfăț, unde vei întâlni vedetele tale preferate.

Revista VIVA! și București Mall te invită la o seară de răsfăț, alături de vedetele tale preferate

Pe 17 aprilie, între orele 17.00 și 21.00, București Mall va fi gazda unui eveniment marca VIVA!, unde vei întâlni celebritățile pe care le admiri și vei afla cum arată garderoba lor de primăvară-vară, însoțindu-le la o sesiune de shopping.

Celebritățile tale favorite vor fi alături de VIVA!pentru o sesiune specială de shopping din colecțiile primăvară-vară. Petrece o seară strălucitoare, unde vei gusta din plin „experiența VIVA! și vei întâlni numeroase vedete, din al căror stil te poți inspira chiar la fața locului în alegerea unei garderobe de primăvară-vară așa cum ți-ai dorit.

Vino pe 17 aprilie, între orele 17.00-21.00, la București Mall, pentru o sesiune specială de cumpărături împreună cu celebritățile tale preferate și multe surprize. După ce ai aflat preferințele vedetelor când vine vorba despre ținutele sezonului cald și te-ai inspirat din alegerile lor pentru o vară de neuitat, poți face fotografii la panoul VIVA! și să te răsfeți cu o selecție delicioasă de dulciuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle