(P) Artă prin fotografie

Helena Christensen este un nume arhicunoscut în domeniul modei, fiind unul din cele mai populare și iubite supermodele ale anilor ‘90. Însă nu toată lumea știe despre ea că este și un fotograf talentat. Iar fotografiile ei transmit emoție și sensibilitate, diferențiindu-se prin viziunea artistică aparte, care reușește să surprindă pasiunea celor pe care îi fotografiază.

(P) Artă prin fotografie

Așadar, asocierea ei cu Huawei, producătorul de smartphone-uri recunoscut pentru calitatea excepțională a camerelor foto, proiectate împreună cu Leica și integrate în produsele sale din seriile P și Mate, nu este deloc întâmplătoare.

Astfel, Helena a primit cel mai nou dispozitiv al companiei, Huawei P20 Pro, care este și primul telefon din lume cu sistem triple-camera Leica, pentru a surprinde o colecție de portrete artistice, intitulată See More, care scoate în evidență poveștile de viață a trei femei talentate și demonstrează cum Huawei P20 Pro le permite atât fotografilor, cât și privitorilor să vadă mai mult din subiecții fotografiați, datorită echilibrului perfect de lumină și atenției la detalii. Seria de portrete demonstrează talentul și priceperea Helenei în calitate de fotografă, perfect completate de performanțele aparatului Huawei P20 Pro, realizându-se astfel combinația perfectă dintre creativitate și tehnologie, într-o formă de artă.

Melissa Chapski

Melissa Chapski

„În cadrul acestei serii de portrete, am vrut să surprind în mod special spiritul și dedicarea subiecților mei și să arăt ce fel de persoane sunt, fără a fi nevoie de cuvinte pentru a descrie asta, a spus Helena Christensen. „Să fotografiezi cu Huawei P20 Pro nu doar că a făcut procesul mai ușor, dar m-a adus mai aproape de femeile extraordinare pe care le-am avut în față, pentru că mi-a permis să renunț la echipamentul standard al unui fotograf, trecând astfel de bariera fizică ce mă împiedica în trecut să fiu mai aproape de subiecții mei, a completat Helena.

Maria Fagerström

Maria Fagerström

Ai, telefonul viitorului?

Huawei a lucrat îndeaproape cu fotografi, dar și cu specialiștii Leica Camera AG, pentru a putea dezvolta și crea o nouă generație de telefoane inteligente, care permite utilizatorilor să stăpânească mai ușor arta fotografiei perfecte. Prin urmare, Huawei P20 Pro aduce în prim plan cea mai avansată experiență de utilizare a unei camere, disponibilă într-un smartphone, datorită funcțiilor AI integrate – Inteligența Artificială „știe ce trebuie făcut pentru a realiza fotografia perfectă. Datorită acestor tehnologii, camera recunoaște în mod automat subiecții și își poate ajusta setările în funcție de aceștia, pentru a îmbunătăți rezultatele. Mai mult, camera este capabilă să ghideze utilizatorul cu privire la detalii legate de compoziție și încadrare, oferindu-i informații prețioase, cunoștințe pe care un profesionist le învață în mult mai mult timp.

În plus, display-ul FullView de la Huawei pune și mai mult în valoare frumusețea imaginilor, în timp ce bateria ultra-eficientă le permite utilizatorilor să rămână conectați și să facă adevărate ședințe foto timp de ore întregi.

Modelul P20 Pro este disponibil pe plan local în variantele de culoare Black, Twilight și Midnight Blue, la un preț recomandat de 3.900 de lei.

Sistemul triple-camera Leica, cu senzori de 40 MP, 20 MP, respectiv 8 MP, combinat cu inovații precum „Object Recognition AI, face posibilă o experiență de fotografiere profesională.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle