NUBA Beach Club – cel mai exclusivist beach club de la malul Mării Negre

După multă așteptare, în weekendul acesta, mai exact cu ocazia mini vacanței de 1 Mai se va deschide primul Beach Club la standarde internaționale din România, cea mai nouă locație NUBA și cea mai exclusivită din zona Mamaia Nord.

NUBA Beach Club - cel mai exclusivist beach club de la malul Mării Negre

La evenimentele din 28, 29 și 30 aprilie vor fi invitați pentru a marca deschiderea celui mai așteptat restaurant-club ai ultimilor ani, NUBA Beach Club, Antonis Remos, Gianluca Vacchi, Jean Roch, Gabriel Gueye și MC Silviu Andrei.

Nuba Beach Club are un design de excepție ce ne-a atras imediat atenția, fiind elegant, luxos și în același timp stilat și cu mult bun gust. Este un beach-club cu restaurant, plajă, piscină și zonă de lounge precum cele din Cannes, Saint Tropez sau Mykonos. O reală încântare pentru publicul dornic de relaxare, în timpul săptămânii, sau petreceri de zi, în weekend-uri, într-un ambient exclusivit și servicii de calitate. Iar pentru că tot discutăm despre servicii, cea mai nouă locație NUBA, ce se va înaugura în acest weekend, pune la dispoziția clienților inclusiv un heliport pentru a putea ateriza direct cu elicopterul pe plaja NUBA Beach Club.

Meniul Nuba Beach Club este unul asian-fusion contemporan, de asemenea unic la malul Mării Negre, perfect pentru sezonul cald și specific restaurantelor renumite din întreaga lumea, fiind în ultimii ani și un etalon pentru restaurantele exclusiviste din întreaga lume.

Petrecerea de 1 Mai începe sâmbătă, pe 28.04 și îl are drept invitat special pe faimosul Antonis Remos, membru al juriului The Voice' Grecia, unul dintre cei mai apreciați artiști greci, cu un palmares de 27 de discuri de platină. Antonis va susține un concert special la NUBA Beach Club, în avampremiera reprezentației anuale din Mykonos.

În cea de-a doua zi de petrecere, star-ul evenimentului va fi Gianluca Vacchi, pentru a doua oară la NUBA, la cererea publicului după cum ne-au declarat reprezentanții NUBA Grup, de data aceasta la NUBA Beach Club în data de 30.04.

#1stOfMayCelebrationParty-ul NUBA nu se încheie aici, iar luni, Jean Roch, DJ și patronul celui mai exclusivist lanț de cluburi din lume, VIP ROOM, va fi amfitrionul closing party-ului NUBA Beach Club din data de 30.04.

Cu siguranță lifestyle-ul românesc a prins contur în ultimii ani iar o dată cu lansarea NUBA Beach Club, acesta a mai urcat o treaptă importantă pe harta Europeană a acestui capitol.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle