Instagram anunță schimbarea pe care am așteptat-o cu toții

Dorințele atât de multor utilizatori se pare că au fost ascultate!

Instagram anunță schimbarea pe care am așteptat-o cu toții

În sfârșit, Instagram a decis să facă acea schimbare majoră pe care am tot așteptat-o.

Se pare că algoritmul de afișare cronologică a postărilor se reîntoarce pe Instagram într-un final, chiar dacă updatat și schimbat.

Au trecut doi ani de când Instagram a trecut de la algoritmul cronologic (care era cel mai bun, după părerea atât de multor utilizatori) la cel de acum, care favorizează postările cu mai mult engagement și nu neapărat cele mai noi sau pe cele ale prietenilor noștri (pe care vrem cel mai mult să le vedem, ca să fim sincere).

Ei bine, se pare că, în sfârșit, Instagram a decis să nu mai ignore cerințele utilizatorilor: „facem schimbări pentru a ne asigura că postările mai noi au mai multe șanse să apară primele în feed', se arată într-o declarație.

Reprezentații Instagram au continuat: „Cu ajutorul acestor schimbări, feed-urile voastre vor fi mult mai fresh și nu veți mai pierde momentele care vă interesează.'

Chiar dacă algoritmul cronologic original nu va fi reintrodus complet, asta nu înseamnă că nu ne bucurăm chiar și de aceste schimbări care reprezintă, totuși, un pas major în a vedea în feed-urile noastre postările mai noi care apar!

De asemenea, de-acum încolo, Instagram renunță și la opțiunea de „auto refresh' – știi momentul acela când ai ajuns destul de jos în feed și, în următoarea clipă, Instagram își da automat refresh și te trezești înapoi la începutul feed-ului? Va fi de domeniul trecutului.

Citeste si:
Modelul faimos de pe Instagram, care nu este, de fapt, real

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle