Hotelurile trekkie

N-ai intilnit niciodata un martian. Si nici nu stii cum arata o nava spatiala. Primul pas pentru a intra intr-o atmosfera Star Trek (fie, al doilea, dupa testul de rezis­tenta la starea de imponderabilitate) ar fi cazarea intr-un hotel cu tenta „future”.

Kube Rooms and Bars
Paris, Franta

Situat pe o straduta mica din Montmartre, Kube este un hotel retro-future, care combina for­me­le perfect geometrice cu temele SF din fil­mele anilor ‘60. In spatele fatadei tipic pa­ri­zie­ne gasim o receptie desprinsa din viitor: obie­cte de decor transparente, cu detalii metalice si o impresionanta instalatie acustica as­cunsa subtil in citeva „lanterne” rosii care atir­na de tavan. Dupa cum ii sugereaza si nu­mele, Kube este dominat de forme… cubice (fotolii, mese sau chiar pahare), intregul ansambul fiind crea­tia designerilor Raymond Morel si Christiane Derory.

Pentru o impresie completa de Star Trek, va spunem doar atit: pentru a intra in camera e nevoie sa va „identificati” cu propria amprenta digitala. Povestea SF de la Kube e con­ti­nua­ta in camera cu paturile iluminate din spate (in asa fel incit par pur si simplu suspendate in aer), fotolii­le ca nis­te cuburi i­men­se si baile decorate cu piese din colectia „Jelly Cubes” a lui Philippe Starck. Special: Chiar daca nu va place vodca, aventurati-va pina la mezanin, la barul Ice Kube. Decorul stiintifico-fantastic e asi­­­gurat de scaune Bubble, temperatura e mentinuta mereu undeva in jur de 5°C, iar singura bautura existenta in meniu e vodca.

Adresa: 1-5, passage Ruelle, 75018 Paris, France; (180-540 euro pe noapte) rezervari pe www.designhotels.com;
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din turism