Filmele care îți vor reaminti cât de importantă este familia

Un film bun te poate ajuta în cele mai dificile momente. Dacă ai probleme în familie, iată 12 filme care te vor convinge că aceasta este cel mai important lucru din lume.

Urmărește cu atenție mesajul acestor filme și vei învăța multe lecții de viață!

A walk în the clouds

După ce vei vedea acest film, vei începe să crezi din nou în puterea dragostei. În A walk în the clouds, mesajul este unul simplu, dar puternic: iubirea adevărată este singura care te poate salva într-o lume dominată de haos. De asemenea, distribuția este una de excepție (Keanu Reeves, Aitana Sanchez-Gijon, Giancarlo Giannini, Anthony Quinn), iar muzica și acțiunea nu sunt mai prejos.

About a boy

Acest film dovedește faptul că vârsta nu determină nivelul de maturitate al unei persoane. Subiectele abordate (dragostea, familia, găsirea fericirii) sunt întâlnite deseori în cinematografie, dar efectul lor are aceeași intensitate. Un tânăr cinic și imatur pe nume Will învață să se maturizeze datorită lui Marcus, un băiețel simpatic. Trebuie să vezi această poveste plină de sensibilitate!

As Good As It Gets

Această comedie romantică din 1997 spune povestea a doi oameni care par incapabili de a avea o relație sănătoasă. Dialogurile pline de profunzime, actorii extraordinari (Jack Nicholson, Helen Hunt) și situațiile pline de haz îți vor înveseli ziua și te vor face să înțelegi frumusețea vieții în doi.

Blue Valentine

Această dramă romantică arată cum poți salva o relație, acordând o a doua șansă persoanei iubite. Un cuplu căsătorit, Dean (Ryan Gosling) și Cindy (Michelle Williams), a trăit o poveste plină de pasiune cândva. Din păcate, intensitatea s-a pierdut odată cu trecerea timpului, iar dragostea lor a devenit o povară. Vizionează acest film și află dacă și-au putut recupera sentimentele frumoase de la început!

Facing Windows

Acest film italian este regizat de Ferzan Özpetek și prezintă povestea unui cuplu al cărui mariaj nu mai funcționează. Urmărind Facing Windows vei realiza cât de important este să faci o schimbare majoră în viața ta pentru a descoperi fericirea. Nu poți cunoaște adevărata fericire dacă nu te cunoști cu adevărat pe tine însuți!

It’s Complicated

Comedia aceasta dovedește că sufletul oamenilor nu îmbătrânește în ciuda înaintării în vârstă. Meryl Streep și Alec Baldwin interpretează rolurile unor adulți care trăiesc la 50 de ani la fel de intens ca la 20. Evenimentele amuzante, glumele de calitate și dialogurile spumoase îți vor încânta ziua!

Kramer vs Kramer

Dustin Hoffman și Meryl Streep sunt un cuplu care trece printr-un divorț și învață din această experiență cum să devină mai răbdători și mai generoși. Kramer vs Kramer evidențiază faptul că nicio familie nu este perfectă, în ciuda aparențelor. Pentru a păstra o familie unită, valori precum puterea de sacrificiu și înțelegerea mutuală sunt esențiale.

The Addams Family

Familia Addams ar trebui să fie un ideal pentru orice familie modernă. Această comedie prezintă o familie atipică: toți membrii ei se îmbracă în negru, locuiesc într-un castel înfricoșător și au rude vrăjitoare. În ciuda acestor aspecte macabre, familia Addams rămâne unită, iar povestea de iubire dintre Morticia și Gomez este una idilică și rămâne la fel de puternică și de intensă, indiferent de trecerea anilor.

The Family Man

Filmul prezintă povestea unui bărbat (Nicolas Cage) care vede cum ar fi decurs viața lui dacă ar fi ales alt drum în urmă cu 13 ani. Acest pretins basm pune în evidență anumite probleme care intervin într-o familie și promovează valori morale demne de urmat.

The Painted Veil

Scenariul filmului The painted veil este bazat pe cartea lui W. Somerset Maugham. Walter (Edward Norton) și Kitty (Naomi Watts) trăiesc o frumoasă poveste de iubire, ce are loc în anii ’20. Acest film ne învață că dragostea adevărată nu este niciodată cea născută din pasiune, ci cea întemeiată pe răbdare și pe înțelegere.

The story of us

Michelle Pfeiffer și Bruce Willis sunt protagoniștii acestui film care arată cum neînțelegerile mărunte pot ruina o relație. Din păcate, detalii care par nesemnificative la prima vedere sunt foarte importante într-un cuplu. Certurile repetate, care izbucnesc din nimic, pot avea consecințe fatale pentru doi îndrăgostiți: stresul și depresia.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Yours, Mine & Ours

Acest film trebuie vizionat alături de întreaga familie! Merită văzut deoarece creează o atmosferă relaxantă și plăcută, chiar dacă povestea în sine este previzibilă. Yours, Mine & Ours prezintă povestea unei familii cu 18 copii, având vârste cuprinse între 4 și 18 ani. În concluzie, este o comedie cu și despre familiști convinși.

Citește și:
Filme despre care probabil nu știai că sunt inspirate din evenimente reale

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video