Filme și seriale noi de văzut în luna martie 2022 pe Netflix

În luna martie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

The Adam Project

Adam Reed, un puști de 13 ani, care suferă după moartea bruscă a tatălui său, descoperă în garaj un pilot rănit care se dovedește a fi o versiune mai în vârstă a lui care a călătorit în timp. Cei doi vor face echipă în încercarea de a descoperi ce s-a întâmplat cu tatăl lor și de a salva lumea. Din distribuție fac parte nume celebre precum Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Catherine Keener și Zoe Saldaña.

Bridgerton – Sezonul 2

De la Shondaland și creatorul Chris Van Dusen, cel de-al doilea sezon din Bridgerton îl urmărește pe Lord Anthony Bridgerton, cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită. Condus de datoria lui de a susține numele familiei, căutarea lui Anthony a unei debutante care să îndeplinească standardele lui imposibile pare nefastă până când Kate și sora ei mai mică Edwina Sharma sosesc din India.

Când Anthony începe să o curteze pe Edwina, Kate descoperă adevărata natură a intențiilor sale – o adevărată potrivire de dragoste nu este pe lista lui de priorități – și decide să facă tot ce-i stă în putere pentru a opri posibila căsătorie. Dar, făcând acest lucru, meciurile dintre Kate și Anthony nu fac decât să-i apropie, complicând lucrurile de ambele părți. Peste Grosvenor Square, familia Featherington trebuie să-l întâmpine pe cel mai nou moștenitor al proprietății lor, în timp ce Penelope continuă să navigheze prin mulțime, păstrând în același timp cel mai profund secret față de oamenii cei mai apropiați. Bridgerton este un serial romantic, scandalos și inteligent, care abordează teme eterne, precum prietenia de nezdruncinat, căile întortocheate ale vieții de familie și visul unei iubiri care învinge totul.

Against The Ice

În 1909, expediția polară daneză, condusă de căpitanul Ejnar Mikkelsen încerca să se opună pretenției Statelor Unite asupra nord-estului Groenlandei, bazată pe supoziția că Groenlanda ar fi fost compusă din două porțiuni distincte. Lăsându-și echipajul pe vapor, Mikkelsen pornește într-o călătorie cu sania peste întinderea de gheață însoțit de neexperimentatul Iver Iversen.

Cei doi reușesc să descopere dovada că Groenlanda este o singură insulă, însă revenirea la vapor durează mai mult și se dovedește a fi mai dificilă decât se așteptaseră. Confruntându-se cu foamea și epuizarea și atacați de urși polari, cei doi reușesc în cele din urmă să se întoarcă, însă găsesc vaporul zdrobit de gheață și tabăra abandonată. Sperând să fie salvați, cei doi se luptă pentru a rămâne în viață.

Pe măsură ce zilele devin tot mai lungi, bărbații încep să piardă contactul cu realitatea, iar neîncrederea și paranoia își fac simțită prezența. Această combinație se dovedește a fi extrem de periculoasă pentru încercarea lor de a supraviețui. Nikolaj Coster-Waldau și Joe Cole interpretează rolurile principale.

Worst Roommate Ever

Escroci violenți. Ucigași cu sânge rece. Aceste înfricoșătoare povești adevărate dezvăluie unele dintre cele mai groaznice experiențe de coabitare care se pot imagina. Poți vedea deja acest documentar pe Netflix.

The Weekend Away

Prietena ei cea mai bună dispare în timpul unui sejur în Croația, așa că Beth încearcă să afle ce s-a petrecut, însă descoperă doar un șir neîntrerupt de minciuni. Din distribuție fac parte Leighton Meester (pe care o știi din serialul Gossip Girl) și Christina Wolfe.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pieces of Her

Când în orășelul ei are loc un atac violent care scoate la iveală amenințări ascunse și secrete mortale, o femeie începe să reconstituie trecutul întunecat al mamei ei. Toni Collette, Bella Heathcote și Jessica Barden fac parte din distribuție.

The Andy Warhol Diaries

După ce este împușcat în 1968, Andy Warhol începe să-și documenteze viața și sentimentele. Jurnalul său și acest serial documentar ne dezvăluie omul din spatele celebrei imagini.

The Last Kingdom – Sezonul 5

O pace fragilă domnește în Anglia de ani buni, dar Uhtred crede că necazurile se adună la orizont, iar evenimentele îi confirmă în curând bănuielile. Sezonul 5 este deja disponibil pe Netflix.

Adam by Eve – A live in Animation

Anime, acțiune și muzică create de artista avangardistă Eve, toate se împletesc în această experiență de vis inspirată de povestea lui Adam și Eva.

Rescued by Ruby

Urmărindu-și visul de a se alătura unei unități de elită K9, un polițist face echipă cu inteligenta, dar neascultătoarea cățelușă Ruby, care provine dintr-un adăpost. Disponibil din 17 martie.

Black Crab

Într-un viitor apocaliptic, o tânără primește ordinul de a traversa marea înghețată în cadrul unei misiuni secrete care ar putea încheia războiul civil din țara ei. Filmul o are în rolul principal pe Noomi Rapace și poate fi vizionat din 18 martie.

Windfall

Un bărbat sparge casa de vacanță a unui miliardar în care nu e nimeni, dar lucrurile se complică după ce arogantul mogul și soția lui vin la o relaxare de ultim moment. Filmul este disponibil din 18 martie și îi are în distribuție pe Lily Collins, Jesse Plemons și Jason Segel.

Without Saying Goodbye

După ce se întâlnesc din întâmplare în uluitorul Peru, un arhitect pasionat de munca lui și o artistă pătimașă își schimbă complet viziunea asupra vieții. Premiera are loc pe 18 martie.

Citește și:
10 roluri emblematice jucate de cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video