ELLE UK – Celebritati LGBTQIA pe noile coperte de septembrie

In luna septembrie, pentru a sarbatori noul design al revistei, ELLE UK va publica patru versiuni de coperta pentru editia intitulata „Rise of the Rebel”.

ELLE UK – Celebritati LGBTQIA pe noile coperte de septembrie

Iar copertele nu ar putea arata mai bine! In plus, 3 dintre cele 4 celebritati care s-au lasat fotografiate fac parte din comunitatea LGBTQIA, ceea ce spune multe despre deschiderea publicatiei britanice.

Una dintre coperte o va avea ca protagonista pe Amandla Stenberg, actrita si activista care a adresat public in mai multe randuri probleme precum utilizarea simbolurilor culturale de catre cei care nu le cunosc si nu le pretuiesc, feminismul incluziv si tacerea de care sunt inconjurate persoanele bisexuale.

Si Kristen Stewart, nonconformista Hollywood-ului, de asemenea o promotoare a stergerii granitelor dintre identitati si orientari sexuale, va fi protagonista uneia dintre cele 4 coperte.

A treia coperta o va avea ca vedeta pe Hari Nef, model si actrita transgender, care a aparut in show-ul tv Transparent si in numeroase show-uri si campanii fashion.

Iar pe cea de-a patra coperta va aparea cantaretul Zayn Malik, pe care revista ELLE il vede ca pe o vedeta atipica, care refuza sa fie popstar-ul obisnuit.

Vezi toate cele patru coperte mai jos!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle